• en
  • de

Recensies

Andrea

In 1 woord..TOP! Afgelopen weekend hebben wij als damesvoetbalteam 2 leuke activiteiten gehad via Beleving aan Zee. De communicatie voorafgaand verliep heel soepel en duidelijk en ook was duidelijk wat we mochten verwachten. De organisatie tijdens de activiteiten zelf was goed en de sfeer was heel gezellig en ontspannen. Voor beide activiteiten was Jeroen onze gastheer. Complimenten voor hem!

Christien

Helemaal top! Ons vrijgezellenfeestje werd gered door de snelle en flexibele instelling van beleving aan zee! Leuk spel, goed materiaal en de begeleiding is gemaakt voor dit vak! Super en nogmaals bedankt!

Naomi

Vrijgezellenuitje voor vriendin. Goed geregeld + lekkere cocktails gemaakt en gedronken! Volgend uitje weer maar dan combi salsa dansen.

Jeffrey

Expeditie Robinson op het strand! Super toffe dag gehad met aansluitend een uitgebreide BBQ bij een strandtent.

Anoniem

Workshop Wikkelarmband maken
Dit is echt een leuke workshop. Ik heb een beautiful colorful bracelet gemaakt samen met Laura (The workshop coach). Zij is een super enthousiaste dame die veel geduld heeft. Zij heeft mij heel goed geholpen, zodat alle kralen en bedeltjes stevig aan elkaar zitten.

Workshop Cocktail shaken.
Deze workshop is heel stoer en tegelijkertijd heel elegant. Het is super fun en super easy om te maken en het smaakt super delicious! De les heeft Laura vol energie gegeven en met een smile op haar gezicht.

Resultaat
Ik ben zeer tevreden met de workshops en met de eindresultaten. Deze workshops zijn echte aanraders. I will spread the love throughout my beautiful colorful bracelet.

Femke

Top organisatie. Vrijgezellenfeest van A tot Z geregeld. Top gedaan!

Michelle

Hele leuke cocktail workshop!! 2x de cocktailworkshop gevolgd. Voor een afscheidsfeestje van een collega & een vrijgezellenfeest! De begeleiding was erg leuk! De sfeer was goed, gezellig, ontspannen! Verbaasd hoe lekker de cocktails waren. We hebben genoten. Voor deze prijs, is het echt de moeite waard.

Annemarie

Goed uitgezette spellen, enthousiaste begeleiding, professionele organisatie.
Hele goede ervaring met Begeleiding aan Zee. Expeditie Robinson spellen waren goed opgezet, super enthousiast team om de spellen te begeleiden en professionele mensen in de voorbereiding. Heel veel enthousiaste reacties ontvangen van collega's die meededen (ook van mensen die er in eerste instantie niet zo'n zin in hadden-:)) Leuke manier om te teambuilden!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje