• en
  • nl
  • de
Home » 1001activiteiten.nl – voor elke gelegenheid een activiteit

1001activiteiten.nl – voor elke gelegenheid een activiteit

Bedrijfsuitje in Scheveningen met Beleving aan Zee

Aan zee voelt iedereen zich vrij. Er is ruimte, licht, zon en wind en het uitzicht is altijd uniek en verveelt nooit. Tegen dit decor is een bedrijfsuitje al voor de helft geslaagd. Met één of meer toepasselijke activiteiten wordt het 100% genieten en 100% geslaagd. Zie je deze combinatie wel zitten? Kies dan voor een bedrijfsuitje in Scheveningen met Beleving aan Zee.

1001activiteiten.nl – voor elke gelegenheid een activiteit

De website 1001activiteiten.nl brengt vraag en aanbod samen op het gebied van de leukste bedrijfsuitjes die er zijn. Met hun motto Voor elke gelegenheid een activiteit wordt een uitgebreid aanbod gegeven van allerlei team-, personeels- en bedrijfsuitjes. Via een handig keuzemenu dat precies de goede vragen stelt, wordt zo duidelijk, snel en gemakkelijk een compleet en gevarieerd aanbod van alle bedrijfsuitjes naar wens aangeboden. Ook voor bedrijfsuitjes in Scheveningen.

Top 5 bedrijfsuitjes in Scheveningen

In de top 5 bedrijfsuitjes in Scheveningen op 1001activiteiten.nl kan Beleving aan Zee zich dan ook helemaal vinden.

  1. Escape The Beach in Scheveningen

Beleving aan Zee biedt een waanzinnige variant op de escape room. Lekker in de buitenlucht met je collega’s op een uitdagende missie. Met teamopdrachten, breinbrekers en raadsels struinen jullie het Scheveningse strand en omgeving af om op tijd te ontsnappen van het strand.

  1. Expeditie Robinson in Scheveningen

Beleef bij Beleving aan Zee de sensatie van dit mooie spel nu zelf en waan je een echte Robinson in Scheveningen. In teams gaan jullie strijden in uitdagende proeven, waarbij telkens andere vaardigheden en kwaliteiten van belang zijn. Teambuilding en samenwerken zijn essentieel.

  1. Powerkiten in Scheveningen

Met uitzicht op zee, de zon in je gezicht en de wind in je haren en in je vlieger is het Scheveningse strand zeer geschikt voor een actieve workshop powerkiten met je collega’s. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van Beleving aan Zee gaan jullie de strijd met de wind aan.

  1. Workshop cocktail shaken in Scheveningen

Kom op een ontspannen en informele manier samen en leer met elkaar alles over de ins en outs van de bereiding van een frisse, smakelijke cocktail. Deze workshop van Beleving aan Zee bestaat uit een introductie en het maken van twee cocktails per persoon. En natuurlijk het samen proosten op een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen!

  1. Beach Games in Scheveningen

Sportief aan de slag op het strand en aan zee. Beleving aan Zee stelt in overleg een pakket van leuke, uitdagende onderdelen samen van gevarieerde spellen voor een actief en sportief bedrijfsuitje in Scheveningen.

Arrangementen met eten en drinken

Al deze activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen zijn met elkaar te combineren en uit te breiden met een diner, lunch of BBQ. De perfecte locatie hiervoor is natuurlijk een strandtent. Met het ruime aanbod strandtenten in Scheveningen kunnen wij voor ieder gezelschap een arrangement samenstellen dat aansluit bij de sfeer en de groep.

Voor een compleet, actief en gezellig bedrijfs- of teamuitje in Scheveningen zit je goed bij Beleving aan Zee. Zit je goed, en ben je lekker bezig, want samen een leuke activiteit doen is de beste manier om elkaar nog beter te leren kennen en er samen eens helemaal uit te zijn.

De volgende bedrijven gingen u voor: