• en
  • de

Wie is de Kwal bedrijfsuitje

Heb jij na het volgen van het zenuwslopende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ ooit zelf weleens willen weten hoe het is om de Mol of kandidaat te zijn? Is het echt zo moeilijk om erachter te komen wie de Mol is? Of kan jij dat beter? Jullie groep wordt nu zelf kandidaat in onze versie van dit uitdagende bedrijfsuitje aan zee: Wie is de Kwal!

Beleving aan Zee organiseert 'Wie is de Kwal'

Beleving aan Zee biedt jou de mogelijkheid zelf Wie is de Mol te spelen. Tijdens dit wie is de mol bedrijfsuitje, genaamd Wie is de Kwal? zullen jullie in teams opdrachten uitvoeren. Tegelijkertijd wordt er op de Kwal gejaagd. De opdrachten zijn uitdagend, spannend en intrigerend. Met een goede portie inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis weet jij misschien wel het spel te kraken! 

Bedrijfsuitje activiteiten, samenwerken, uitdagende opdrachten

Met het uitvoeren van de uitdagende opdrachten kunnen de kandidaten ‘kwallengeld’ verdienen. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal! Maar met de aanwezigheid van de Kwal – een saboteur – in de groep is dit niet makkelijk. Wie dit is? Dat weet niemand. Alleen een slimme en oplettende kijker kan ontdekken waar en hoe de Kwal opdrachten saboteert.

Aan het einde van het spel worden alle kandidaten onderworpen aan het spannendste onderdeel van het spel: een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Kwal. De kandidaat die het minst weet, ligt eruit. Behalve de Kwal, die hoeft nooit naar huis. Degene die op het einde de meeste vragen over de Kwal goed weet te beantwoorden en dus de Kwal ontmaskert, wint de inhoud van de pot!

Was de Kwal dan toch de manager van het team? Of die stiekeme oom? Of was jij het zelf misschien? Word kandidaat in dit soort hunted bedrijfsuitje!

Wie is de Mol bedrijfsuitje

Wie is de Kwal kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent gespeeld worden en duurt ongeveer 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of BBQ bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken. Dit uitje Wie is de Mol bedrijfsuitje aan zee is populair, dus boek tijdig!

Kwal aan Tafel: indoor

Er is ook een binnenoptie beschikbaar bij slecht weer. Bekijk Kwal aan Tafel. Dit is een populair bedrijfsuitje en op Wie is de Kwal gebaseerd. Het is ongeveer hetzelfde uitje, maar is gemakkelijk bij een beachclub binnen te organiseren, of bij u op locatie. Klik hier

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network

Bianca van Riet

Beleving aan Zee is een fijne club met mensen. Ze reageren snel, zijn betrokken, denken mee en komen hun afspraken na. Er zijn geen verrassingen achteraf. Heel fijn.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje