• en
  • de

Wie is de Kwal bedrijfsuitje

Beleving aan Zee organiseert 'Wie is de Kwal'

Heb jij na het volgen van het zenuwslopende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ ooit zelf weleens willen weten hoe het is om de Mol of kandidaat te zijn? Is het echt zo moeilijk om erachter te komen wie de Mol is? Of kan jij dat beter?

Beleving aan Zee biedt jou de mogelijkheid om het zelf te ondervinden! Wie is de Kwal? is een spannend spel waarbij in teams opdrachten uitgevoerd worden en er tegelijkertijd op de Kwal wordt gejaagd. De opdrachten zijn uitdagend, spannend en intrigerend. Met een goede portie inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis weet jij misschien wel het spel te kraken! 

Spannend en avontuurlijk uitje

Met het uitvoeren van de uitdagende opdrachten kunnen de kandidaten ‘kwallengeld’ verdienen. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal! Maar met de aanwezigheid van de Kwal – een saboteur – in de groep is dit niet makkelijk. Wie dit is? Dat weet niemand. Alleen een slimme en oplettende kijker kan ontdekken waar en hoe de Kwal opdrachten saboteert.

Aan het einde van het spel worden alle kandidaten onderworpen aan het spannendste onderdeel van het spel: een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Kwal. De kandidaat die het minst weet, ligt eruit. Behalve de Kwal, die hoeft nooit naar huis. Degene die op het einde de meeste vragen over de Kwal goed weet te beantwoorden en dus de Kwal ontmaskert, wint de inhoud van de pot!

Was de Kwal dan toch de manager van het team? Of die stiekeme oom? Of was jij het zelf misschien?

Durf jij?

Wie is de Kwal? kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent gespeeld worden en duurt ongeveer 2.5 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of BBQ bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken.

Onze bedrijfsuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje