• en
  • de

Cornhole Competitie | Scheveningen

Wie wordt tot koning van Cornhole gekroond? Cornhole is van een simpel tijdverdrijf in de achtertuin, uitgegroeid tot een sport die in de Verenigde Staten op nationale televisie wordt uitgezonden! Jullie hebben geluk, want als je iets in Nederland zou willen leren over dit verslavende spel, dan kan dat vooralsnog alleen bij Beleving aan Zee. Boek het populaire bean-bag-spel als bedrijfsuitje of als teamuitje. 

Bedrijfsuitje bean bag - spel

Geen saai online bedrijfsuitje, maar één van de heetste sporten van het moment! Kies voor een cornhole-workshop met het bedrijf. Cornhole spelen met collega's is een ideaal bedrijfsuitje om op actieve en op semi-sportieve wijze de teamgeest te bevorderen. Je zult het willen blijven spelen. Want Cornhole is òòk gewoon leuk...

Cornhole is ideaal om in teams te spelen. Het is origineel en verbroedert enorm. Met het strand als ultieme cornhole-locatie voor deze sport, doen jullie behalve een frisse neus, ook de extra spelervaring op die de fantastische omgeving aan zee biedt. Bovendien geeft het spelen van deze sport in het zand, een extra dimensie. Het is behalve uitdagend, ook ontspannend. Kom relaxed cornhole spelen dus!

Nederlandse Cornhole Kampioenschappen

Je speelt het cornhole spel met een 8-tal met maïs, of bonen, gevulde zakken. Je speelt het in teams tegen elkaar. Om de beurten moet jullie goed mikken om de 'bean-bag' door het gat in het board, te werpen. Instructeurs van Beleving aan Zee beschikken over de beginnersgids van dit spel, en geven eerst uitleg. Bovendien zwepen ze de teams op, en maken de challenge nog uitdagender. Na de uitleg van het spel speel je in teams tegen elkaar, desgewenst in toernooivorm. Zijn jullie de nieuwe Nederlandse Cornhole kampioenen? 

Actief en origineel bedrijfsuitje Cornhole

Cornhole bedrijfsuitjes zijn boordevol amusement voor teams. Beleving aan Zee heeft dit trendsettende spel uit de VS ontdekt! En we weten hoe verslavend deze teamsport is. Jullie zullen de cornhole-workshop ontzettend leuk vinden, en willen blijven spelen. Cornhole is ideaal als actief en origineel bedrijfsuitje aan zee. Onze instructeurs geven uitleg over de correcte opstelling, de spelattributen, het speeloppervlak en het gebruik van het bord. In 1,5 uur leer je alle regels van het spel en strijd je vervolgens in verschillende teams tegen elkaar.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

RogieMulders

Vanmiddag cornhole op het strand gespeeld. Enorm gelachen met collega's en een super dag aan zee gehad.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje