• en
  • de

Wie is de Kwal

Beleving aan Zee organiseert Wie is de Kwal

Wie de vrijgezel is weten wij wel... maar wie is de Kwal in Scheveningen? Is het de vrijgezel? Of één van haar/zijn vrienden of vriendinnen? Na jaren vriendschap denk je elkaar goed te kennen, maar is dat ook echt zo? Of zijn er mensen met een dubbele agenda? Tijdens deze hilarische game spelen jullie verschillende en typische Wie is de Kwal spellen op het prachtige strand van Scheveningen. Het unieke vrijgezellenfeest voor de Molloot! Beleving aan Zee biedt jou de mogelijkheid om het zelf te ondervinden! Wie is de Kwal is een spannend spel waarbij in teams opdrachten uitgevoerd worden en er tegelijkertijd op de Kwal wordt gejaagd. De opdrachten zijn uitdagend, spannend en intrigerend. Met een goede portie inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis weet jij misschien wel het spel te kraken!

Spannend en avontuurllijk vrijgezellenfeest

Met het uitvoeren van de uitdagende opdrachten kunnen de kandidaten ‘Kwallengeld’ verdienen. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal! Wat normaal natuurlijk geen probleem is bij jullie, maar vandaag moet je extra goed opletten. Met de aanwezigheid van de Kwal in de groep –een saboteur– is dit niet makkelijk. Wie de Kwal is? Dat weet niemand! Is het de vrijgezel of zijn het de leuke vrienden en vriendinnen? Alleen een slimme en oplettende kijker kan ontdekken waar en hoe de Kwal opdrachten saboteert. Let dus goed op!

Aan het einde van het spel worden alle deelnemers van jouw vrijgezellenfeest onderworpen aan het spannendste onderdeel van het spel: een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Kwal. De kandidaat die het minst weet, ligt eruit. Behalve de Kwal, die hoeft nooit naar huis. Degene die op het einde de meeste vragen over de Kwal goed weet te beantwoorden en dus de Kwal ontmaskert, wint de inhoud van de pot! 

Vrijgezellen party Wie is de Kwal

Wie is de Kwal kan natuurlijk op het prachtige strand van Scheveningen gespeeld worden, lekker in de zon en met de frisse wind door je haren. Mocht het weer op de dag van jouw vrijgezellenfeest niet zo mee zitten, dan hebben wij de mogelijkheid het spel binnen te spelen! Net zo leuk! Het spel duurt ongeveer 2 uur.

Trek gekregen na al die inspanningen en het harde denken? Het strand van Scheveningen zit vol met leuke strandtenten en beachclubs. Wij helpen jullie graag om de perfecte locatie en sfeer te vinden voor jullie groep, die jullie vrijgezellenfeest helemaal compleet zal maken.

Kwal aan Tafel: indoor

Boek tijdig, want dit teamuitje is populair! Er is ook een binnenoptie beschikbaar bij slecht weer. Bekijk Kwal aan Tafel hetzelfde Wie is de Mol-vrijgezellenuitje, maar deze variant is gemakkelijk bij een beachclub binnen te organiseren. Maar ook bij jullie op locatie. Klik hier

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Mirela Pachnikova

We vierden daar het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben er echt van genoten! De spellen zijn leuk en boeiend! Het personeel is aardig en erg begripvol, gemakkelijk te communiceren en erg meegaand! Beveel het ten zeerste aan! 😊

Stephanie Hofman

We hebben een super vrijgezellen feest gehad mede dankzij beleving aan zee! Ze doen hun werk echt goed en maken er wat leuks van! Zeker een aanrader!

Fresh Events

Waar is het feestje!? Nou aan zee dus met Beleving aan Zee! Leuk (ont)spannen(d) dagje gehad met het hele team van Fresh Events.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje