• en
  • de

Expeditie Scheveningen (Robinson uitje)

Origineel vrijgezellenuitje waarin teamgeest en plezier centraal staan

Op zoek naar een stoer vrijgezellenfeest? Houdt de vrijgezel wel van fanatieke strijd, back to basic en wil hij/zij graag winnen? Stop dan maar met zoeken! Ga voor het vrijgezellenuitje 'Expeditie Scheveningen’, deze is zeer populair en valt altijd in de smaak. Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen” maar dan op mijn vrijgezellenfeest. Nu is je kans! Expeditie Scheveningen is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers van je vrijgezellenfeest staat een heel schema te wachten met fantastische proeven! En wees maar niet bang, de welbekende vuurproef zal natuurlijk niet ontbreken.

Wil jij de vrijgezel nou even extra in de maling nemen? Dan hebben wij voor hem/haar een heerlijke eetproef klaar liggen! 

Beleving aan Zee organiseert Expeditie Scheveningen 

Bij aankomst op het geweldige strand van Scheveningen staan de instructeurs van Beleving aan Zee voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditieleden van jouw vrijgezellenfeest op Scheveningen in teams van 5 personen verdeeld. Speel Expeditie Scheveningen slim, tactisch en maak het de vrijgezel waar deze dag allemaal om draait, niet te makkelijk! Alle spelelementen van Expeditie Scheveningen zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in... en onthoud! Niet valsspelen he! Want voor je het weet krijg jij een plekje ver achterin op de bruiloft.

Expeditie Scheveningen bij Beleving aan Zee

Of je nou minder budget hebt of juist wat minder tijd hebt deze dag, er valt bij ons altijd wel een optie te kiezen die perfect bij jullie past. Daarom bieden we drie varianten van Expeditie Scheveningen aan: Budget, Compleet en XL. Wij helpen je graag de perfecte optie voor jullie als groep te vinden. Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Een Expeditie die plaatsvindt op Scheveningen is natuurlijk al iets waar je de show mee steelt. Maar wist je dat wij ook op andere fantastische plekken de Expeditie kunnen houden? In Kijkduin en Hoek van Holland schijnt de zon namelijk net zo mooi als op Scheveningen. Zo staat jullie toekomstige bruid(egom) altijd in het zonnetje en met de voetjes in het zand. Toch liever ergens anders? Dat kan! De Expeditie is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Compleet verzorgd vrijgezellenuitje aan het strand

Hebben jullie trek gekregen na al die inspanningen, en hebben jullie zin om de overwinning te vieren? Beleving aan Zee verzorgt met veel plezier een lekker drankje, lunch, of diner voor jullie. Wij zijn van alle markten thuis om jullie vrijgezellenfeest tot een spetterende dag te maken. Wij werken samen met verschillende strandtenten en beachclubs. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. We denken graag mee over de perfecte locatie voor jouw vrijgezellenfeest!

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Mirela Pachnikova

We vierden daar het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben er echt van genoten! De spellen zijn leuk en boeiend! Het personeel is aardig en erg begripvol, gemakkelijk te communiceren en erg meegaand! Beveel het ten zeerste aan! 😊

Nikki Meijer

Op aanraden van iemand anders bij Beleving aan Zee Beach games gedaan voor een vrijgezellenfeest. In een paar woorden: actief, enthousiast personeel, goede sfeer, originele spellen, goede communicatie vooraf. Aanrader dus!

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje