• en
 • de

Energizers organiseren

Energizer Teambuilding IJsbreker

Energizers, ook bekend als ijsbrekers, zijn korte activiteiten of spellen die worden ingezet om bedrijfsprogramma's zoals brainstormsessies, vergaderingen, kennismakingsdagen, teambuildingssessies of evenementen te verlevendigen. Ze brengen direct een boost!

IJsbrekers Beleving aan Zee

Bij Beleving aan Zee zorgen onze energizers ervoor dat deelnemers tijdens lange zitsessies weer energiek worden. Of het nu een vergadering of een lesprogramma is, energizers zorgen voor de juiste stemming en brengen een plotselinge positieve vibe.

Voor volwassenen zijn onze energizers gericht op lichaamsbeweging, essentieel voor een gezond en creatief brein. Onze activiteiten, zoals die van Beleving aan Zee, betrekken veel beweging en zijn ontworpen om de creatieve en vitale energie binnen een team te versterken, met direct resultaat!

Energizers zijn de sleutel tot een opgefriste en levendige sfeer!

Energizers zijn niet alleen energiek, maar stimuleren ook de creativiteit enorm, wat vooral van pas komt tijdens brainstormsessies. Ze doorbreken moeiteloos het ijs tussen groepsleden tijdens kennismakingsdagen en zijn een ludieke opening van vergaderingen. Hun effectiviteit is bewezen!

Wij bieden energizers aan voor sessies van 30 of 60 minuten, inclusief een scala aan spellen voor verfrissende buitenactiviteiten. Neem contact op met Beleving aan Zee voor meer informatie over de mogelijkheden, inclusief combinaties met vergaderruimteverhuur en luncharrangementen. Gebruik ons offerteformulier om contact op te nemen; wij reageren binnen 24 uur!

Energizers Heisessie of vergadering

Beweging is een belangrijk onderdeel voor een gezond en creatief brein. Onze Energizers zijn leuke en korte activiteiten die je kunt doen om de energie in een groep te verhogen. De spellen die we in de Energizer van 60 minuten buiten organiseren zijn:

 • Wiebeltafels*
 • Bamboebouwen
  Bouw een constructie van bamboe en elastiek.
 • XXL Memory*
  Je zoekt 2 dezelfde afbeeldingen bij elkaar. De afbeeldingen zijn grote afbeeldingen, maatje XXL.
 • Cornhole gooien*
  Een soort jeu-de-boules met pitzakken en parcours van borden.

De energizers met een sterretje* kunnen bij slecht weer ook binnen. Bamboe bouwen vervangen we dan voor de Marshmellow Challenge

Het is ook mogelijk om Powerkiten, Disc Golf of Archery Tag als verfrissende activiteit tijdens een gewone vergadering te organiseren. Ook voor een heisessie, heidag of vergadering voor leidinggevenden. Deze duren soms wat langer. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden in combinatie met het huren van een vergaderruimte en lunch arrangement. Gebruik het offerteformulier om een reactie achter te laten. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze teamuitjes

Recensies

Fresh Events

Waar is het feestje!? Nou aan zee dus met Beleving aan Zee! Leuk (ont)spannen(d) dagje gehad met het hele team van Fresh Events.

Erik

Geweldig de wandelende 'A'! super grappig! Goede communicatie en top georganiseerd. Top dagje op het strand!
 • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
 • Teambuilding & plezier gegarandeerd
 • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
 • Grote groepen: 500+ personen
 • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje