• en
  • nl
  • de

Studievereniging naar zee

Studievereniging uitje

Op zoek naar een origineel uitje voor studenten? Kies Beleving aan Zee voor een studentenuitje of studentenevenement. Ons organisatiebureau biedt professionele begeleiding tijdens het uitje met de vereniging of universiteit.

Gala Diner met Beleving aan Zee

Op zoek naar een mooie invulling voor het Gala Diner van je studievereniging? Beleving aan Zee organiseert het! Neem contact met ons op en vertel ons wat jullie wensen zijn. 

Introductieweek of Studenten introductiedag

Een studenten introductieweek voorafgaand aan het studiejaar met uitzicht op de pier van Scheveningen? Dat kan! Beleving aan Zee organiseert jaarlijks een sportief/actief uitje voor zowel kleine als grote groepen studenten. Vertel ons over het aantal dagen en aantal deelnemers, jullie doel en het budget. Eventueel extra speciale wensen, en jullie zijn klaar om te gaan. Samenwerking en plezier staan centraal.

Want inmiddels zijn de coronamaatregelen versoepeld. Het kabinet besloot eerder de regels voor de introductieweken in het hoger onderwijs aan te scherpen. In het begin hadden studentenverenigingen pech, en mochten studentensport- en studieverenigingen volgens de regels enige introductieactiviteiten organiseren. Nu mag de vereniging wel met groepjes studenten bijeenkomen. Studentenverenigingen mogen ook fysieke activiteiten organiseren, mits zij zijn gericht op studie of sport óf op de werving en introductie van nieuwe leden. Voorlopig geen borrels of ontgroeningen, en thuiszijn voor de avondklok... Maar kom voor een Beleving aan Zee!

Wat is er fysiek mogelijk?

Beleving aan Zee maakt kleinschalige activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesmiddag aan zee, met lunch of een barbecue. Tevens zijn coronaproof workshops en sportactiviteiten zoals Beach Games mogelijk. De ruimte die het strand biedt is hier heel geschikt voor. Het fysieke blijft vooralsnog wel een puzzel, maar de anderhalvemeterregel zien wij eerder als een uitdaging en als extra spelelement. Voorts wil Beleving aan Zee zoveel mogelijk real life ontmoetingen mogelijk maken. Dat hoort bij een introductiedag voor studenten.

De activiteiten die voor de vereniging worden georganiseerd, zijn dan voornamelijk gericht op spelletjes, workshops en sport. Festivals, (thema)feestjes, netwerk- of afstudeerborrels en een georganiseerde busreis, een studententrip, zijn veel voorkomende events binnen een studievereniging die voorlopig op een laag pitje staan. Nog geen borrel aan zee dus. Maar er zijn talloze activiteiten voor studenten om uit te kiezen. Bekijk ons aanbod voor studieverenigingen, en neem contact op.

Bedrijvenuitje voor studenten | teambuilding

Een dag voor studenten op het strand kan op diverse strandlocaties en beachclubs langs het strand van Zuid-Holland plaatsvinden. Enkele populaire studenten sportactiviteiten zijn Expeditie Scheveningen, Archery Tag, de workshop Cocktail Shaken, Disc Golf, Beach Games, Powerkiten en Poker.

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: