Home » workshop cocktails Scheveningen

workshop cocktails Scheveningen

in een tropische sfeer aan zee!

In deze originele en leerzame workshop in Scheveningen, ervaar je hoe het is om een goede cocktail te maken. Je gaat samen met vrienden of collega's op het strand van Scheveningen aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om samen met een professionele bartender de perfecte cocktail te bereiden. Kies Beleving aan Zee voor het professioneel organiseren van entertainende activiteiten en workshops op diverse inspirende locaties aan zee in de regio van Den Haag. Deze cocktail workshop in Scheveningen is razend populair als originele vrijgezellenactiviteit. Een cocktail workshop kan op diverse strandlocaties en beachclubs aan zee. We kiezen samen jouw favoriete workshop locatie.

Lees verder »

Workshop cocktails aan zee

Beleving aan Zee werkt samen met verschillende beachclubs in Scheveningen, Hoek van Holland en meer Zuid-Hollandse strandlocaties in de omgeving van Den Haag. We bieden compleet verzorgde cocktail-arrangementen en kan flexibel worden samengesteld met diverse andere activiteiten en aanvullend een lunch of diner. Er zijn arrangementen beschikbaar voor elk budget. Wil jij je de Workshop Cocktail combineren met wat te eten en/of te drinken? Dan adviseren of bemiddelen wij graag met de strandtenten en beachclubs die het beste bij jouw groep past.

Een ontspannen en lekkere workshop!

Gezellig bijpraten met collega's aan het strand en een koud glas in de hand. Met de voeten in het zand en uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van uw zelfgemaakte cocktails. Shake it! De workshop Cocktail is een ontspannen, informele, gezellige, maar ook leerzame workshop die je met vrienden of collega's op het strand van Scheveningen kunt beleven. We bieden ook de mogelijkheid om alcoholvrije cocktails te bereiden. 

Wat houdt de workshop cocktail shaken in?

Met de workshop Cocktail Shaken ben je bij ons in goeie handen. In vogelvlucht behandelen we een stukje geschiedenis over het ontstaan van de cocktail en de verschillende bereidingstechnieken. Jullie maken twee cocktails per persoon klaar. Het is een verrassing welke dit zullen zijn. Maar als je niet van verrassingen houdt, dan overleggen we vooraf welke cocktails we gaan maken. De hele workshop, inclusief het consumeren van de cocktails, duurt ongeveer 1,5 uur.

Workshop cocktails shaken Extra's

De workshop cocktail schudden kan op de volgende manieren worden uitgebreid of ingekort.

De cocktail workshop uitbreiden met een quiz.
1 cocktail maken p.p. origineel idee voor een welkomstborrel. Voor groepen vanaf 20 personen. Bij aankomst hebben jullie de keuze uit twee cocktails. Duur: half uur tot drie kwartier.
De workshop cocktail shaken combineren met een van onze andere workshops! Bijvoorbeeld cocktail shaken combineren met een workshop Salsa!

Meer informatie Workshop Cocktails met vriendinnen

Meer informatie over de workshop Cocktails Shaken of andere workshops van Beleving aan Zee? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor prijzen op maat. Kies Beleving aan Zee voor de professionele organisatie en begeleiding van bedrijfsevenementen, teamuitjes en originele strandactiviteiten voor vriendengroepen.

 

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring