Home » Teambuilding Wassenaar

Teambuilding Wassenaar

verschillende teambuildingactiviteiten in de regio Den Haag

Uw collega's zullen u dankbaar zijn wanneer u kiest voor een dagje aan het strand. Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en belevenissen op en rond het strand in de regio Den Haag. We bieden uiteenlopende sport- en spelactiviteiten, workshops en belevingen aan zee om de teamgeest te versterken. Net zoals Scheveningen is Wassenaar één van onze favoriete locaties voor een bedrijfsdag. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen en is interessant vanwege zijn culturele historie. Kortom een toplocatie voor inspirende groepsactiviteiten in de omgeving van Den Haag.

 

 

Lees verder »

Teambuilding Wassenaar 

Beleving aan Zee is gespecialiseerd in de organisatie van teambuildingactiviteiten in o.a. Wassenaar. We werken kleinschalig en zijn daardoor honderd procent betrokken met persoonlijke aandacht bij alle deelnemers van de teambuildingactiviteiten aan zee. De professioneel georganiseerde groepsactiviteiten van Beleving aan Zee zijn uitgerust met diverse teambuildingsactiviteiten. De activiteiten en workshops zijn zéér geschikt om een band binnen een groep te laten groeien en te bevorderen. Ook kan er onder begeleiding van een professionele coach tot diepere inzichten in jezelf en in groepsdynamiek worden gekomen. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden omtrent coaching.

Een frisse wind waait door de organisatie dankzij de teambuilding opdrachten

De sport- en spelactiviteiten van Beleving aan Zee zorgen voor uitstekende teambuilding. De activiteiten vertalen zich direct naar de verschillende aspecten binnen een bedrijfsproces. Eenvoudige taken als samen te lopen, eten, praten, schoenen aantrekken, een powerkite oplaten, Expeditie Robinson, een drumcirkel... de verschillende activiteiten voor verbeterde teamspirit dragen direct en indirect bij tot de opbouw van een sterkere of nieuwe organisatie.

Jaarlijks of maandelijks een teambuildingsdag herhalen

Omdat een organisatie steeds in beweging is, zal het in de toekomst nodig zijn (bij een groeiend aantal werknemers) periodiek de gedeelde visie te herhalen. Vraag Beleving aan Zee om de mogelijkheden om jaarlijks, of zelfs maandelijks, bedrijfscoachingsactiviteiten aan zee hieromtrent te organiseren. Want het versterkend proces binnen de organisatie zal zich ongehinderd moeten kunnen doorzetten om het te laten leiden tot een continue groei voor de ambities van uw bedrijf. Een aspect waarbij een teambuildingsdag in Wassenaar zijn dienst zeker zal bewijzen. 

Een bedrijfsdagje met plezier & teambuilding aan het strand

Met werknemers naar Wassenaar voor teambuilding. Dat is een eerste stap voor meer creativiteit, en je leert omgaan met uitéénlopende belangen. Waarin je je bewust wordt van verschillende weerstanden of conflicten. Of je kan helpen leren onder druk te presteren. Het is de speciale zorg van Beleving aan Zee om de teambuilding in Wassenaar effectief te laten zijn. Bovendien stellen wij ons tot doel om iedereen plezier te laten beleven tijdens de teambuilding. Verschillende andere teambuilding locaties zijn beschikbaar. Ook Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin kunnen de setting zijn van een origineel teamuitje van Beleving aan Zee.  

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring