Home » Goedkope bedrijfsuitjes

Goedkope bedrijfsuitjes

diverse voordelige workshops en uitjes omgeving Den Haag

Beleving aan Zee heeft een uitgebreid aanbod van originele groepsuitjes en workshops. Dankzij een ruime variatie binnnen ons aanbod van strandactiviteiten kan er naar hartelust worden gecombineerd met workshops en activiteiten op of rondom het strand van Zuid-Holland. Zo is er voor ieder wat wils, beleeft iedereen evenveel plezier en wordt een bedrijfsuitje of familiedag in Scheveningen een plezierige belevenis aan het strand voor alle collega's.

Goedkoop bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje, personeelsdag of vrijgezellenarrangement is beschikbaar in diverse prijsklassen. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden.

Lees verder »

Voordelig groepsuitje of origineel bedrijfsuitje?

De deelnemers in uw groepsuitje zullen u dankbaar zijn wanneer u kiest voor een dagje aan het strand. Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en belevenissen op en rond het strand in de regio Den Haag. We zijn kleinschalig en daardoor honderd procent betrokken bij al onze klanten. We maken het onze speciale zorg om uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement, tot een succes te maken. Laat Beleving aan Zee u begeleiden op een actievolle, ontspannen of creatief dagje uit weg van kantoor.

Inspirerende vergaderlocatie strand Den Haag

Het team van Beleving aan Zee bestaat uit een mix van enthousiastelingen, die gek zijn op het strandleven! We houden van mensen en beschikken over ervaring en technische kennis over de sport- en spelonderdelen en teambuildingsactiviteiten. Dankzij onze ervaring met het professioneel organiseren van activiteiten en belevingen aan zee, kunnen we de kwaliteit waarborgen en maken we elk bedrijfsuitje tot een succes! Een inspirerende workshop in een strandtent, of teamactiviteiten op het strand? Daarna met nieuw elan en inspiratie een teamoverleg hervatten? Of gewoon lekker relaxed met collega's ontspannen op het strand. Het kan allemaal. Een bedrijfsdagje uit vol plezier en spel met uw collega's op het strand. Laat Beleving aan Zee u begeleiden op een actievolle, ontspannen of creatief dagje uit, weg van kantoor.

Vergaderarrangementen grote groepen 

Een groepsuitje of vergadering kan desgewenst met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Want uw zakelijke meeting is pas compleet met een heerlijke BBQ! Door onze samenwerking met een groot aantal strandtenten kunnen wij voor elk budget en grote van een groep een aanbod op maat maken. Tot nu toe is gebleken dat wij altijd een passend assortiment hebben weten samen te stellen. We zijn u graag van dienst! Wij werken samen met verschillende strandpaviljoens in Scheveningen en Kijkduin met ieder zijn eigen stijl. Van hip en trendy, tot beach look met lounge-gedeelte, noem maar op. Neem contact met ons op. Informeer ons over uw wensen op het gebied van sfeer en budget en wij helpen u een passende keuze te maken.

Scheveningen is de thuisbasis van onze evenementenorganisatie. Bekijk het aanbod van leuke activiteiten en originele workshops van Beleving aan Zee. Wij verzorgen verzorgen teambuilding, workshops en arrangementen in Scheveningen, Hoek van Holland, Wassenaar of Kijkduin. Dus ook in Kijkduin, Hoek van Holland of Wassenaar kunnen originele bedrijfsuitjes plaatsvinden.

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring