Home » Bedrijfscoaching Scheveningen

Bedrijfscoaching Scheveningen

sfeervolle setting aan zee

'als er een betere weg is om iets te doen, gebruik die dan' is een bekende managementfilosofieTijdens de bedrijfscoaching in Scheveningen doe je ideeën en tips op om jezelf, je werk en andere mensen beter te kunnen managen. Dankzij een ongedwongen en sfeervolle setting aan zee, combineer je het nuttige met het aangename. Het strand is dé ideale coachingomgeving!

Coaching & teambuilding

Leer effectiever samenwerken! Voor teambuilding kan er extra aandacht worden besteed aan het samenwerken in groepen door competatieve elementen in een groepsactiviteit toe te voegen. De diverse sport-, spel- of coachingactiviteiten uit ons aanbod zijn flexibel te combineren. Een teambuildingsdag is meteen een leuk uitje waaraan alle deelnemers evenveel plezier beleven. Met behulp van een professionele coach, kom je desgevraagd tot diepere inzichten in jezelf en groepsdynamiek. Heeft uw bedrijf ook coaching nodig? Vraag het ons!

Lees verder »

Bedrijfscoaching Scheveningen

Groei binnen de organisatie kan er de oorzaak van zijn dat er tegengestelde ideeën en standpunten ontstaan. Een bedrijfsvisie verbrokkelt en er kunnen conflicten ontstaan. Het versterkend proces binnen de organisatie zal zich ongehinderd moeten kunnen doorzetten om het te laten leiden tot een continue groei voor de ambities van uw bedrijf. Een aspect waarbij onze bedrijfscoaching zijn dienst kan bewijzen. Bedrijfscoaching betekent dat er bijvoorbeeld onder begeleiding van een professionele coach tot diepere inzichten in jezelf en in groepsdynamiek kan worden gekomen. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden omtrent coaching. Alles in sfeervolle en ontspannen setting aan zee.

Periodiek een bedrijfsdagje organiseren 

Omdat een organisatie steeds in beweging is, zal het in de toekomst nodig zijn (bij een groeiend aantal werknemers) periodiek de gedeelde visie te herhalen. Vraag Beleving aan Zee om de mogelijkheden om jaarlijks, of zelfs maandelijks, bedrijfscoachingsactiviteiten aan zee hieromtrent te organiseren. Scheveningen is onze thuisbasis, maar ook in Kijkduin, Hoek van Holland of Wassenaar kunnen coachingsactiviteiten voor bedrijven plaatsvinden. 

Beleving aan Zee biedt behalve coaching, ook originele locaties voor zakelijke meetings in de omgeving van Den Haag. Neem contact met ons op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring