• en
  • de

Energizers

Energizers peppen op!

Een energizer, ook wel ijsbreker genoemd, zijn korte activiteiten of spellen, die worden gebruikt ter afwisseling in een bedrijfsprogramma, zoals een brainstorm, vergadering, kennismakingsdag, teambuildingssessie of een evenement. Energizers peppen op!

De energizers van Beleving aan Zee helpen tijdens een lange (vergader)zit de deelnemers te verfrissen. Tijdens een aanéénsluitende activiteit, waarbij veel wordt gezeten, zorgen de energizers voor een plotse positieve en oppeppende sfeer. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering of een lesprogramma zorgen energizers weer voor de juiste stemming onder de deelnemers.

Leuke energizers volwassenen

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel voor een gezond en creatief brein, en beweging is een belangrijk onderdeel in de energizers. Met name activiteitenorganisatie Beleving aan Zee biedt energizers waarbij veel wordt gebogen. Onze energizers voor volwassenen zijn leuke en korte oefeningen die jullie kunnen doen om de creatieve of vitale energie binnen een team te versterken. Direct effect!

Ludieke opening van een vergadering

Energizers geven meer energie! Maar energizers (ijsbrekers) stimuleren ook de creativiteit in het brein enorm. De technieken/oefeningen komen goed van pas tijdens, bijvoorbeeld; een brainstormsessie. U wekt éénvoudig energie op bij werknemers/deelnemers. Of breek het ijs tussen groepsleden tijdens een kennismakingsdag. De ijsbrekers (energizers) zijn ook een ludieke opening van een vergadering. Energizers zijn bewezen effectief!

Wij bieden onze energizers aan voor 30 minuten of voor 60 minuten. 

Energizer 60 minuten

De spellen die we in de Energizer van 60 minuten buiten organiseren zijn:

  • Wiebeltafels*
  • Bamboebouwen
  • XXL Memory*
  • Cornhole gooien*

De energizers met een sterretje* kunnen bij slecht weer ook binnen. Bamboe bouwen vervangen we dan voor de Marshmellow Challenge

Het is ook mogelijk om Powerkiten, Disc Golf of Archery Tag als verfrissende activiteit tijdens een gewone vergadering te organiseren. Ook voor een heisessie, heidag of vergadering voor leidinggevenden. Deze duren soms wat langer. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden in combinatie met het huren van een vergaderruimte en lunch arrangement. Gebruik het offerteformulier om een reactie achter te laten. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

 

 

 

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Erik

Geweldig de wandelende 'A'! super grappig! Goede communicatie en top georganiseerd. Top dagje op het strand!

Demi Otto

Met een bedrijfsuitje bij Beleving aan Zee geweest. Ze hebben een leuke middag aan spelletjes neergezet! Iedereen was erg enthousiast.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje