• en
  • de

Bedrijfsuitje Energizers (oefeningen)

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel voor een gezond en creatief brein. De Energizers-activiteiten van Beleving aan Zee zijn leuke en korte oefeningen die jullie kunnen doen om de creatieve of vitale energie binnen een team te versterken. Direct effect!

Wat zijn Energizers?

Een energizer, ook wel ijsbreker genoemd, zijn korte activiteiten of spellen, die worden gebruikt ter afwisseling in een bedrijfsprogramma, zoals een brainstorm, vergadering, kennismakingsdag, teambuildingssessie of een evenement.

Teambuilding oefeningen? Kies energizers!

De energizers van Beleving aan Zee helpen een groep deelnemers tijdens het programma even op te frissen tijdens een lange zit of een aanéénsluitende activiteit. Daarnaast zorgen de energizers voor een positieve, oppeppende sfeer en voor de juiste stemming onder de deelnemers.

Creatief denken oefeningen

Naast energieverhogend, stimuleren ijsbrekers of energizers, ook de creativiteit in het brein enorm. Erg handig tijdens bijvoorbeeld; een brainstormsessie. U wekt éénvoudig energie op bij werknemers/deelnemers. En bewezen effectitief!

Wij bieden onze energizers aan voor 30 minuten of voor 60 minuten.

Onze bedrijfsuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje