• en
  • de

Energizers

Energizer

Een energizer, ook wel ijsbreker genoemd, zijn korte activiteiten of spellen, die worden gebruikt ter afwisseling in een bedrijfsprogramma, zoals een brainstorm, vergadering, kennismakingsdag, teambuildingssessie of een evenement. Energizers peppen op!

De energizers van Beleving aan Zee helpen tijdens een lange (vergader)zit de deelnemers te verfrissen. Tijdens een aanéénsluitende activiteit, waarbij veel wordt gezezeten, zorgen de energizers voor een plotse positieve en oppeppende sfeer. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering of een lesprogramma zorgen energizers weer voor de juiste stemming onder de deelnemers.

Leuke energizers volwassenen

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel voor een gezond en creatief brein, en beweging is een belangrijk onderdeel in de energizers. Met name activiteitenorganisatie Beleving aan Zee biedt energizers waarbij veel wordt gebogen. Onze energizers voor volwassenen zijn leuke en korte oefeningen die jullie kunnen doen om de creatieve of vitale energie binnen een team te versterken.  Direct effect!

Ludieke opening van een vergadering

Energizers geven meer energie! Maar energizers (ijsbrekers) stimuleren ook de creativiteit in het brein enorm. De technieken/oefeningen komen goed van pas tijdens, bijvoorbeeld; een brainstormsessie. U wekt éénvoudig energie op bij werknemers/deelnemers. Of breek het ijs tussen groepsleden tijdens een kennismakingsdag. Ze zijn ook een ludieke opening van een vergadering. Energizers zijn bewezen effectief!

Wij bieden onze energizers aan voor 30 minuten of voor 60 minuten.

Onze bedrijfsuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje