• en
  • de

Wie is de Kwal?

Beleving aan Zee organiseert 'Wie is de Kwal'

Heb jij na het volgen van het zenuwslopende televisieprogramma ‘Wie is de Mol’? ooit zelf weleens willen weten hoe het is om de Mol of kandidaat te zijn? Is het echt zo moeilijk en frustrerend om erachter te komen wie de Mol is? Beleving aan Zee biedt jou de mogelijkheid om het zelf te ondervinden, namelijk: Wie is de Kwal!? Een spannend spel waarbij teams opdrachten uitvoeren en er tegelijkertijd op de Kwal wordt gejaagd. De opdrachten zijn uitdagend, leuk, spannend en intrigerend. Met een goede portie inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis weet jij misschien wel het spel te kraken! 

Origineel teamuitje

Met het uitvoeren van de uitdagende opdrachten kunnen de kandidaten ‘kwallengeld’ verdienen. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal! Maar met de aanwezigheid van de Kwal – een saboteur – in de groep is dit niet makkelijk. Wie dit is? Dat weet niemand. Alleen een slimme en oplettende kijker kan ontdekken waar en hoe de Kwal opdrachten saboteert.

Aan het einde van het spel worden alle kandidaten onderworpen aan het spannendste onderdeel van het spel: een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Kwal. De kandidaat die het minst weet, ligt eruit. Behalve de Kwal, die hoeft nooit naar huis. Degene die op het einde de meeste vragen over de Kwal goed weet te beantwoorden en dus de Kwal ontmaskert, die wint de inhoud van de pot!

Was de Kwal dan toch de manager van het team? Of was jij het zelf misschien?

WIe is de Mol zelf spelen + BBQ

Wie is de Kwal? kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent gespeeld worden en duurt ongeveer 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of BBQ bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken.

Kwal aan Tafel: indoor

Dit teamuitje is populair! Boek tijdig.
Er is ook een binnenoptie beschikbaar bij slecht weer. Bekijk Kwal aan Tafel dit is hetzelfde soort Wie is de Mol teamuitje, maar dan bij een beachclub binnen te organiseren. Of speel het bij jullie op locatie. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden Klik hier

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze teamuitjes

Recensies

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje