• en
  • de

KerstQuiz met muziekbingo

Kerst (pub)quiz voor bedrijven

Uiteraard brengen wij de ruimte in kerstsferen voordat we aan deze kerstquiz gaan beginnen. Onze enthousiaste presentator met bijpassende kleding zal jullie meenemen in het ultieme kerstgevoel. De werknemers en collega's gaan, verdeeld in teams, de strijd met elkaar aan en zullen tal van vragen krijgen over allerlei leuke beeldfragmenten in kerstthema. De pubquiz voor bedrijven staat in onze top 5 hilarische bedrijfsuitjes!

Jullie spelen een muziekbingo met de grootste kersthits! De teams spelen voor unieke prijzen en de winnaar gaat met "The Grinch Cup" naar huis. Alle deelnemers ontvangen sowieso een kleinigheidje als mooie herinnering. Kortom een middag/avond om nooit meer te vergeten. Geschikt voor alle leeftijden en ideaal als indoor bedrijfsuitje tijdens de wintermaanden. 

All-inclusive bedrijfsuitje

We komen graag bij jullie op kantoor/bedrijf de quiz presenteren. Beleving aan Zee verzorgt het hele jaar door personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of andere zakelijke evenementen. Voor een all-inclusive corporate event op locatie bent u hier goed. Wij beschikken over E-facturatie en ook helpen wij u gebruik te maken van de WKR-regeling voor bedrijven.

Kies Beleving aan Zee voor de totaalverzorging van originele workshops en bedrijfsuitjes aan en op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland, Katwijk of Kijkduin. Wij zijn gespecialiseerd in grote groepen. Vraag ons vervoer en catering te organiseren, of om een inspirerende vergaderlocatie aan zee. Afwisselend kunnen hierbij spel, coaching, energizers of teambuilding worden aangeboden. Wij verzorgen dit van A tot Z. Inclusief locatie, eten en drinken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ons winteraanbod

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje