Home » Winter Deals » Vergaderarrangement - lunch

Vergaderarrangement - lunch

Zoek je een vergaderruimte en wil je de dag onderbreken of afsluiten met een heerlijke lunch en een leuke (teambuilding) activiteit?

Beleving aan Zee biedt verschillende vergaderarrangementen op één van de mooiste locaties van Den Haag: De Pier! Geniet van een prachtig uitzicht en laat je verwennen door de kwalitatief hoogstaande catering van de food boulevard van De Pier.

Wat zit er in dit arrangement

  • Gebruik vergaderruimte met beamer (9:00 - 13:00 of 13:00 - 17:00);
  • Onbeperkt koffie, diverse theesoorten en ijswater met citroen en munt;
  • Plateau met zoetigheden
  • Lunch met diverse luxe belegde broodjes en kannen melk, jus d'orange en water
  • 1 workshop, keuze uit:

Kijk ook eens naar:

Boek een
winter activiteit

Boek een winter activiteit

Bekijk onze leuke winter activiteiten: Cocktail Shaken, Expeditie Robinson, Powerkiten of Escape The Beach, slechts een greep uit de mogelijkheden. Van lekkere of creatieve workshops tot uitdagende of actieve strandspellen; binnen of buiten.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Winter
activiteit + borrel

Winter activiteit + borrel

Bekijk onze leuke winter activiteiten in combinatie met een heerlijke borrel. De leukste activiteiten op de prachtige Pier van Scheveningen. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, lunch of heerlijk diner.
Vanaf €19 pp

Lees verder

Winter
activiteit + lunch

Winter activiteit + lunch

Bekijk onze leuke winter activiteiten in combinatie met een luxe lunch. De leukste activiteiten op de prachtige Pier van Scheveningen. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, borrel of heerlijk diner.
Vanaf €34 pp

Lees verder

Winter
activiteit + diner

Winter activiteit + diner

Bekijk onze leuke winter activiteiten in combinatie met een heerlijk diner. De leukste activiteiten op de prachtige Pier van Scheveningen. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, borrel of luxe lunch.
Vanaf €35 pp

Lees verder

Arrangement
Vrijgezellendeal

Arrangement Vrijgezellendeal

Bekijk onze compleet verzorgde vrijgezellenfeesten. De leukste activiteiten met een gezellige borrel. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, high tea, lunch, Pier proeverij of heerlijk diner.
Vanaf €42,50 pp

Lees verder

Arrangement
Teambuilding

Arrangement Teambuilding

Op zoek naar een teamuitje met een leuke teambuilding activiteit? Een compleet pakket inclusief: een teambuilding activiteit, 2 drankjes en een heerlijke borrel. Een leerzame en leuke dag met je team op een unieke locatie.
Voor €50 pp

Lees verder

Arrangement
Vriendinnendeal

Arrangement Vriendinnendeal

Op zoek naar een compleet verzorgde vriendinnendag? Een leuke activiteit met een gezellige borrel. Je kunt deze deal uitbreiden met een extra workshop, high tea, lunch of heerlijk diner.
Vanaf €42,50 pp

Lees verder

Arrangement
Vriendendeal

Arrangement Vriendendeal

Boek nu één van onze meest geboekte workshops en combineer het met een gezellige borrel. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, Pier proeverij, lunch of gezellig diner.
Vanaf €42,50 pp

Lees verder

Vergaderarrangement
Lean

Vergaderarrangement Lean

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een leuke break? Een scherp geprijsd pakket inclusief: 4 uur gebruik van de vergaderruimte met uitzicht op zee, drankjes, lekkers en een inspirerende workshop.
Voor €65 pp (incl btw)

Lees verder

Vergaderarrangement
Lunch

Vergaderarrangement Lunch

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een leuke break en een heerlijke lunch? Een compleet pakket inclusief: 4 uur gebruik van de vergaderruimte, drankjes, lekkers, lunch en een inspirerende workshop.
Voor €90 pp (incl btw)

Lees verder

Vergaderarrangement
Deluxe

Vergaderarrangement Deluxe

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een heerlijke lunch, diner en leuke break? Een compleet verzorgde dag met 8 uur vergaderruimte, lunch, hapjes, drankjes en een inspirerende workshop.
Voor €110 pp (incl btw)

Lees verder

Vergaderarrangement
Lunch en diner

Vergaderarrangement Lunch en diner

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een heerlijke lunch, diner en leuke break? Een compleet pakket met 8 uur vergaderruimte, lunch, 3 gangen diner, drankjes en een inspirerende workshop.
Voor €150 pp (incl btw)

Lees verder
Links / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring