Home » Training aan Zee » Wil je jouw team een nieuwe impuls geven en beter laten functioneren?

Wil je jouw team een nieuwe impuls geven en beter laten functioneren?

TeamUp is een Serious Game die jullie samenwerking in kaart brengt. De online game neemt je mee naar een fictieve wereld waarin je het eindpunt alleen bereikt door met elkaar samen te werken. Je wordt opgenomen in het spel en vergeet al snel de wereld om je heen. Hierdoor zie je op het gebied van de samenwerking veel natuurlijk gedrag. Gedrag dat je ook laat zien in het dagelijks werk.

Eén sessie (1 dagdeel) met TeamUp brengt jullie onder begeleiding in gesprek over jullie teamsamenwerking, het versterkt wat goed gaat en pakt aan waar het beter kan. De game is zowel te gebruiken in bedrijven als in een onderwijssetting.

Ga met TeamUp met elkaar aan de slag om jullie samenwerking een nieuwe boost te geven.

Trainer: drs. Suzan Valstar

Vergaderbreak

Deze inspirerende training bevat een leuke en verfrissende break met een actief strandspel van 1,5 uur. Er is keuze uit:

  • Beach Games: samen met je teamgenoten dagen we je uit om de verschillende onderdelen van de Zeskamp te spelen: sportief, leuk en een nadenker
  • Powerkiten: een verfrissende onderbreking uit de vergaderzaal, voor iedereen leuk. Met uitzicht op de golven spelen met de wind.
  • Archery Tag: in 2 teams daag je elkaar uit en werk je samen om de tegenstander te slim af te zijn.
  • Disc Golf: een strandvariant op het normale golven, een disc pole als hole. Welk team heeft de scherpste worp?
  • Energizer: wanneer het strand even te nat of te guur is kunnen we toch de vergaderruimte verlaten en op de Pier uitdagende en leuke teambuilding activiteiten doen die voor een losse sfeer zorgen.

De Pier als locatie

De locatie voor deze dag is de vergaderplek met het mooiste uitzicht van Scheveningen en Den Haag: De Pier! Geniet van de weidsheid van de zee, zie de golven breken onder je en volg de meeuwen langs de ramen. Niets zo rustgevend en verruimend als het strand.

Kijk ook eens naar:

Training
Samenwerken in je klas en je leerkrachtenteam

Training Samenwerken in je klas en je leerkrachtenteam

Eén daagse training gebaseerd op het spelen van twee Serious Games. Werk aan jullie samenwerking en onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
Vanaf € 2.500 exclusief btw

Lees verder

Training
Nieuwe impuls: beter functioneren van je team

Training Nieuwe impuls: beter functioneren van je team

Eén daagse training gebaseerd op het spelen van twee Serious Games. Werk aan jullie samenwerking en onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
Vanaf € 1.800 exclusief btw

Lees verder

Training
Strategie: Creëer een Missie en Visie voor je organisatie

Training Strategie: Creëer een Missie en Visie voor je organisatie

Eén daagse training waarin we met elkaar een initiële Missie en Visie voor je organisatie creëren. Onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
Vanaf € 2.000 exclusief btw

Lees verder

Training
Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Training Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Eén daagse training die je meeneemt in de denkwereld van de ondernemer. Verschillende toegankelijke methodes en inspirerende voorbeelden passeren de revue.
€ 1.800 exclusief btw

Lees verder

Training
Duurzaam Ondernemen: een business design

Training Duurzaam Ondernemen: een business design

Eén daagse training waarbij aan de hand van verschillende praktische modellen en inspirerende voorbeelden duurzaam ondernemen onder de aandacht wordt gebracht.
€ 1.800 exclusief btw

Lees verder
Links / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring