Home » Training aan Zee » Denken als een ondernemer

Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Hoe doen ondernemers dat toch? Innoverende ideeën bedenken en deze ook nog succesvol ten uitvoer brengen? Tijdens deze training wordt u meegenomen in de denkwereld van de ondernemer. Verschillende toegankelijke methodes zullen worden besproken en verschillende inspirerende voorbeelden zullen de revue passeren.

Aan de hand van de tijdens de training besproken methodes gaan de deelnemers ook zelf aan de slag en werken ze tijdens de training business kansen uit. Bij ondernemerschap denken de meeste mensen direct aan het starten van nieuwe bedrijven. Minstens zo relevant is deze training echter voor werknemers. Niet met als bedoeling deze werknemers tot ondernemers om te toveren, maar om ze te trainen in ondernemendheid. Met de aangereikte methodes kunnen de deelnemers binnen bestaande organisaties kansen leren ontdekken en daarmee enthousiast worden om samen met collega’s de opgedane kennis ook tijdens de dagelijkse werkzaamheden toe te passen.

Trainer: Esther Blom

De Pier als locatie

De locatie voor deze dag is de vergaderplek met het mooiste uitzicht van Scheveningen en Den Haag: De Pier! Geniet van de weidsheid van de zee, zie de golven breken onder je en volg de meeuwen langs de ramen. Niets zo rustgevend en verruimend als het strand.

Vergaderbreak

Deze inspirerende training is ook beschikbaar in een halve dag inclusief een verfrissende break met een actief strandspel van 1,5 uur. Er is keuze uit:

  • Beach Games: samen met je teamgenoten dagen we je uit om de verschillende onderdelen van de Zeskamp te spelen: sportief, leuk en een nadenker
  • Powerkiten: een verfrissende onderbreking uit de vergaderzaal, voor iedereen leuk. Met uitzicht op de golven spelen met de wind.
  • Archery Tag: in 2 teams daag je elkaar uit en werk je samen om de tegenstander te slim af te zijn.
  • Disc Golf: een strandvariant op het normale golven, een disc pole als hole. Welk team heeft de scherpste worp?
  • Energizer: wanneer het strand even te nat of te guur is kunnen we toch de vergaderruimte verlaten en op de Pier uitdagende en leuke teambuilding activiteiten doen die voor een losse sfeer zorgen.

Kijk ook eens naar:

Training
Samenwerken in je klas en je leerkrachtenteam

Training Samenwerken in je klas en je leerkrachtenteam

Eén daagse training gebaseerd op het spelen van twee Serious Games. Werk aan jullie samenwerking en onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
Vanaf € 2.500 exclusief btw

Lees verder

Training
Nieuwe impuls: beter functioneren van je team

Training Nieuwe impuls: beter functioneren van je team

Eén daagse training gebaseerd op het spelen van twee Serious Games. Werk aan jullie samenwerking en onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
Vanaf € 1.800 exclusief btw

Lees verder

Training
Strategie: Creëer een Missie en Visie voor je organisatie

Training Strategie: Creëer een Missie en Visie voor je organisatie

Eén daagse training waarin we met elkaar een initiële Missie en Visie voor je organisatie creëren. Onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
Vanaf € 2.000 exclusief btw

Lees verder

Training
Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Training Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Eén daagse training die je meeneemt in de denkwereld van de ondernemer. Verschillende toegankelijke methodes en inspirerende voorbeelden passeren de revue.
€ 1.800 exclusief btw

Lees verder

Training
Duurzaam Ondernemen: een business design

Training Duurzaam Ondernemen: een business design

Eén daagse training waarbij aan de hand van verschillende praktische modellen en inspirerende voorbeelden duurzaam ondernemen onder de aandacht wordt gebracht.
€ 1.800 exclusief btw

Lees verder
Links / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring