Home » Training aan Zee

Voor een compleet verzorgde trainingsdag

Training aan Zee

Tijdens de training en coaching van Beleving aan Zee doet u ideeën en tips op om uzelf, uw werk en andere mensen beter te kunnen managen. Dankzij een ongedwongen en sfeervolle setting aan zee, combineert u tegelijkertijd het nuttige met het aangename. Samen met collega's bent u er even tussenuit, op een inspirerende locatie. De teamleden of collega's leert u van een heel andere kant kennen. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten werkt u niet alleen aan het versterken van de teamgeest, maar komt u tevens tot nieuwe persoonlijke inzichten en individuele groei. Vraag naar onze mogelijkheden om door een professionele bedrijfscoach te worden begeleid.

Lees verder »

Het strand is dé ideale coachingsomgeving!

Onstuimig kan het weer zijn; soms snikheet en loom, dan weer winderig met regen. Ook het rulle zand in combinatie met een teamopdracht kan wat van een mens vergen. Op de achtergrond klinkt het brullen van een woeste branding.
Spelen de elementen u straks parten? Werkt iedereen gemotiveerd aan het gemeenschappelijk doel? Biedt u koel het hoofd, krijgt u de neuzen allen dezelfde kant op en ontstaat er teamgeest door effectief samenwerken? Het strand is hierbij dé perfecte leeromgeving. Dankzij ons Training aan Zee programma leert u eigenschappen ontwikkelen voor effectief leiderschap en leren uw teamleden om moedig samen te werken. Onder het toezicht van één van onze ervaren coaches wordt er op daadkrachtig wijze aan zowel persoonlijke ontwikkeling, alsook aan teambuilding gewerkt. Onder professionele begeleiding en volgens beproeft recept.

Coach Axel van Willigenburg

Axel is een zeer ervaren manager. Hij heeft zijn kwaliteiten op het gebied van leidinggeven met name versterkt binnen het Korps Mariniers. Gedurende die loopbaan van 27 jaren heeft hij ervaren dat managen met mensen veel meer waarde voor een organisatie heeft dan het managen van mensen. Axel heeft leidinggevenden geleerd om (beter) leiding te geven en teams om (beter) samen te werken. Deze succesvolle combinatie van training en coaching vormen daarom ook nu zijn meest belangrijke hulpmiddel. Axel is hij opgeleid aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en hij is professioneel coach/practitioner. Drie waarden hebben voor Axel extra diepgang: respect, wederzijds vertrouwen en initiatief. Hij weet een veilige omgeving te creëren waarin vertrouwen en openheid als vanzelf ontstaan.
Specialiteit: Het ontwikkelen van leiderschap en volgerschap via beter taak - en teamgericht gedrag. 

Bent u geïnteresseerd in een coachingssessie en training van deze ervaren oud-marinier? Kom naar zee samen met uw team en beleef het!

Trainer Esther Blom

Maak kennis met Esther Blom. Esther is één van de trainers waar Beleving aan Zee mee samenwerkt. Ze is expert op het gebied van duurzaam ondernemerschap en is als adviseur nauw betrokken bij ondernemingen welke duurzaamheid als één van hun kernwaarden hebben. Tevens is Esther docent aan de TU Delft en daardoor ruim ervaren met het opleiden van, en het doceren aan groepen van diverse samenstelling. In haar trainingen stelt ze dat, behalve winstmaximalisering, er evenredig aandacht moet zijn voor goed ondernemerschap. Ze ondersteunt met haar werk met name opkomende economieën in ontwikkelingslanden en benadrukt het belang van sociale thema's, culturele aspecten en ecologische waarden. Leer ondernemerschap aan te wenden als middel voor een mooiere en vooral eerlijkere wereld. De zee, het strand, de duinen zijn de perfecte setting voor een training duurzaam en groen ondernemerschap. Raak ook door Esther geïnspireerd! Volg samen met uw team haar training aan zee.

Lees meer over Esther Blom

Mogelijkheden Coaching aan Zee

De diverse sport-, spel- of strandactiviteiten uit ons aanbod zijn flexibel samen te stellen. Ze zijn al dan niet onder de professionele begeleiding van een professionele coach te combineren. Met behulp van de coach, kom je desgevraagd tot diepere inzichten in jezelf en groepsdynamiek. Afhankelijk van de duur van een trainingssessie kunnen er thema's als besluitvorming, het inschatten van situaties, interactie binnen het team en motiveren aan bod komen. Coaching aan Zee is flexibel samen te stellen. Een zakelijk pakket is verkrijgbaar in een 'lean', 'compleet' of 'uitgebreide' variant. Heeft uw team coaching nodig? Vraag het ons!

Vraag nu een offerte aan

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring