Home » Training aan Zee

Training aan Zee

Tijdens de training en coaching van Beleving aan Zee doet u ideeën en tips op om uzelf, uw werk en andere mensen beter te kunnen managen. Dankzij een ongedwongen en sfeervolle setting aan zee, combineert u tegelijkertijd het nuttige met het aangename. Samen met collega's bent u er even tussenuit, op een inspirerende locatie. De teamleden of collega's leert u van een heel andere kant kennen. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten werkt u niet alleen aan het versterken van de teamgeest, maar komt u tevens tot nieuwe persoonlijke inzichten en individuele groei. Vraag naar onze mogelijkheden om door een professionele bedrijfscoach te worden begeleid.

Lees verder »

Het strand is dé ideale coachingsomgeving!

Onstuimig kan het weer zijn; soms snikheet en loom, dan weer winderig met regen. Ook het rulle zand in combinatie met een teamopdracht kan wat van een mens vergen. Op de achtergrond klinkt het brullen van een woeste branding.
Spelen de elementen u straks parten? Werkt iedereen gemotiveerd aan het gemeenschappelijk doel? Biedt u koel het hoofd, krijgt u de neuzen allen dezelfde kant op en ontstaat er teamgeest door effectief samenwerken? Het strand is hierbij dé perfecte leeromgeving. Dankzij ons Training aan Zee programma leert u eigenschappen ontwikkelen voor effectief leiderschap en leren uw teamleden om moedig samen te werken. Onder het toezicht van één van onze ervaren coaches wordt er op daadkrachtig wijze aan zowel persoonlijke ontwikkeling, alsook aan teambuilding gewerkt. Onder professionele begeleiding en volgens beproeft recept.

Coach Axel van Willigenburg

Axel is een zeer ervaren manager. Hij heeft zijn kwaliteiten op het gebied van leidinggeven met name versterkt binnen het Korps Mariniers. Gedurende die loopbaan van 27 jaren heeft hij ervaren dat managen met mensen veel meer waarde voor een organisatie heeft dan het managen van mensen. Axel heeft leidinggevenden geleerd om (beter) leiding te geven en teams om (beter) samen te werken. Deze succesvolle combinatie van training en coaching vormen daarom ook nu zijn meest belangrijke hulpmiddel. Axel is hij opgeleid aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en hij is professioneel coach/practitioner. Drie waarden hebben voor Axel extra diepgang: respect, wederzijds vertrouwen en initiatief. Hij weet een veilige omgeving te creëren waarin vertrouwen en openheid als vanzelf ontstaan.
Specialiteit: Het ontwikkelen van leiderschap en volgerschap via beter taak - en teamgericht gedrag. 

Bent u geïnteresseerd in een coachingssessie en training van deze ervaren oud-marinier? Kom naar zee samen met uw team en beleef het!

Trainer Esther Blom

Maak kennis met Esther Blom. Esther is één van de trainers waar Beleving aan Zee mee samenwerkt. Ze is expert op het gebied van duurzaam ondernemerschap en is als adviseur nauw betrokken bij ondernemingen welke duurzaamheid als één van hun kernwaarden hebben. Tevens is Esther docent aan de TU Delft en daardoor ruim ervaren met het opleiden van, en het doceren aan groepen van diverse samenstelling. In haar trainingen stelt ze dat, behalve winstmaximalisering, er evenredig aandacht moet zijn voor goed ondernemerschap. Ze ondersteunt met haar werk met name opkomende economieën in ontwikkelingslanden en benadrukt het belang van sociale thema's, culturele aspecten en ecologische waarden. Leer ondernemerschap aan te wenden als middel voor een mooiere en vooral eerlijkere wereld. De zee, het strand, de duinen zijn de perfecte setting voor een training duurzaam en groen ondernemerschap. Raak ook door Esther geïnspireerd! Volg samen met uw team haar training aan zee.

Lees meer over Esther Blom

Mogelijkheden Coaching aan Zee

De diverse sport-, spel- of strandactiviteiten uit ons aanbod zijn flexibel samen te stellen. Ze zijn al dan niet onder de professionele begeleiding van een professionele coach te combineren. Met behulp van de coach, kom je desgevraagd tot diepere inzichten in jezelf en groepsdynamiek. Afhankelijk van de duur van een trainingssessie kunnen er thema's als besluitvorming, het inschatten van situaties, interactie binnen het team en motiveren aan bod komen. Coaching aan Zee is flexibel samen te stellen. Een zakelijk pakket is verkrijgbaar in een 'lean', 'compleet' of 'uitgebreide' variant. Heeft uw team coaching nodig? Vraag het ons!

Vraag nu een offerte aan

Training
Samenwerken in je klas en je leerkrachtenteam

Training Samenwerken in je klas en je leerkrachtenteam

Eén daagse training gebaseerd op het spelen van twee Serious Games. Werk aan jullie samenwerking en onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
€3.000 excl btw

Lees verder

Training
Strategie: Creëer een Missie en Visie voor je organisatie

Training Strategie: Creëer een Missie en Visie voor je organisatie

Eén-daagse training waarin we met elkaar een initiële Missie en Visie voor uw organisatie creëren. Onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
€1.950 excl btw

Lees verder

Training
Nieuwe impuls: beter functioneren van je team

Training Nieuwe impuls: beter functioneren van je team

Eén daagse training gebaseerd op het spelen van twee Serious Games. Werk aan jullie samenwerking en onderbreek de dag met een luxe lunch en verfrissende vergaderbreak.
€2.600 excl btw

Lees verder

Training
Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Training Entrepreneurial thinking: denken als een ondernemer

Eén daagse training die je meeneemt in de denkwereld van de ondernemer. Verschillende toegankelijke methodes en inspirerende voorbeelden passeren de revue.
€3.900 excl btw

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring