• en
  • nl
  • de

Strandmobile Workshop

Creëer je eigen strandmobile

Op zoek naar een unieke en gezellige activiteit voor je teamuitje of vrijgezellenfeest? Ga aan de slag met schelpen, strandhout, touw of waxkoord. Het jutten hebben wij gedaan dus je hoeft alleen je creativiteit te laten spreken! Er is genoeg om te gaan freubelen. Het is een creatieve en ontspannende bezigheid om binnen een groep ieder een eigen strandmobile te maken. Je neemt je eigen mobile mee naar huis zodat je ook thuis nog kunt nagenieten van je beleving aan zee! 

Strandmobile Workshop

Onze creatieve coach start de workshop met een uitleg over de materialen en bevestigingstechnieken. Daarna ga je zelf snel aan de slag! Kies je materialen uit een grote verzameling juttersmateriaal uit de Noordzee. Dit materiaal is vooraf schoongemaakt en gedroogd en hierdoor direct te verwerken tot kunst! Daarnaast kan je ook persoonlijke items toevoegen of gebruik maken van onze overige decoratiematerialen, zoals exotische schelpen, linten en kralen.

Het is mogelijk om deze leuke workshop uit te breiden met heerlijke hapjes of drankjes. Denk aan een High Tea of High Wine arrangement of een gezellige borrel. 

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: