• en
  • nl
  • de

Project Pegasus

Project Pegasus is een online escape game waarbij je samen als team tot een oplossing komt. Je kunt alle kamers virtueel in en onderzoeken. Het gaat er niet om wie van de teams het snelst is, maar je moet het wel allemaal oplossen. Ieder team dient alle taken te volbrengen en kan daarmee het hele spel afmaken. Deze escape room is te spelen in Zoom, Microsoft Teams of Webex.

In deze spectaculaire online escape room ben je lid van het onafhankelijke en internationale informatiebureau W.I.S.E. (World Intelligence Secret Elite) dat de wereld beschermt tegen grote gevaren.

Project Pegasus is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Onlangs zijn drie wetenschappers van dit bedrijf levenloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen, maar SPIDER staat bekend als dubieus bedrijf… Eén van jouw collega’s, Agent Spike, werkte daar al undercover. Een paar dagen geleden heeft hij ons een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen…

Gelukkig heeft hij nog net de versleutelde plannen en een plattegrond kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Project Pegasus aan het licht in deze super toffe online escape game!

Onze teamuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor: