Een gouden combinatie: Beachclub Copacabana en Beleving aan Zee

Om de zoveel tijd lichten wij hier fijne en belangrijke samenwerkingen toe. Deze keer: Beachclub Copacabana!

Je eigen plekje in de zon bij Copacabana en Beleving aan Zee

Bij Strandtent Copacabana in Scheveningen voel je de echte strandbeleving, of je nu binnen of buiten zit. De connectie met Beleving aan Zee is snel gelegd, de partijen werken dan ook graag met elkaar samen. “We zien altijd alleen maar lachende mensen het strand afkomen na een activiteit met Beleving aan Zee”, zegt Copacabana mede-eigenaar Guus.

Wie een activiteit boekt en daarnaast een hapje wil eten, kan als locatie bijvoorbeeld Copacabana kiezen. Afhankelijk van je programma word je na de geboekte beleving ontvangen bij de strandtent voor een drankje en wat te eten. “Het is overigens niet zo dat je persé moet komen eten bij ons hoor, we zijn ook gewoon een locatie zonder die catering erbij. Dat is ook een stukje service die wij kunnen bieden, en wel zo fijn voor een evenementenbureau zoals Beleving aan Zee.”

 

Alle soorten en maten groepen welkom

Guus werkt met meerdere evenementenbureaus samen, zoals Jeroen (eigenaar Beleving aan Zee, red) ook uit meerdere strandtenten kan kiezen als locatie. “Het mooie aan werken met Jeroen is dat hij ook inzet op kleinere groepen. Veel evenementenbureaus komen met hele grote groepen, bijvoorbeeld bedrijfsuitjes met het complete bedrijf. Die bureaus zag je afgelopen zomer veel minder, terwijl Beleving aan Zee door die kleinere groepen wel goed door kon gaan.”

Beleving aan Zee neemt normaal gesproken ook grotere groepen aan, maar door COVID-19 was dit in 2020 nauwelijks mogelijk. Daarom zijn Guus en Jeroen samen gaan zitten om te kijken hoe ze die kleinere groepen rendabeler kunnen maken, waarmee de beleving ook nóg bijzonderder wordt voor die groepen. “We weten niet hoe het er volgende zomer uit gaat zien, welke maatregelen er dan nog gelden. Maar ik geloof dat die 1,5 meter nog wel zal blijven leven, dus zijn we gaan kijken hoe we hierop in kunnen spelen zodat je als bedrijf toch een uitje kunt organiseren. Het grote voordeel, aan het strand heb je natuurlijk al een zee van ruimte.”

 

Aantrekkelijke pakketten voor een gezellig dagje uit

Guus en Jeroen willen pakketten aanbieden aan bedrijven, hiermee boek je een activiteit met een drankje en barbecue. In tijdslots doe je de geselecteerde activiteit met een instructeur van Beleving aan Zee en op een eigen plekje bij Copacabana geniet je van een drankje en een barbecue, met je eigen kelner. Guus: “Door te werken in tijdslots en iedere groep als het ware een eigen ruimte bij onze strandtent te geven, met eigen kelner, kom je eigenlijk geen andere mensen tegen en kun je binnen je eigen groep ook die 1,5 meter afstand goed waarborgen. We zetten in op meerdere kleine groepen die gelijktijdig kunnen boeken, de activiteit en de barbecue kunnen we dan in shifts aanbieden. En die kleine groepen zijn natuurlijk ook snel op te schalen naar grote groepen.”

Zo zijn Copacabana en Beleving aan Zee het nieuwe seizoen samen voorbereid op verschillende scenario’s. “We werken niet exclusief samen, dat is voor ons niet te doen en voor Jeroen ook niet. Maar dit is wel een pakket die we exclusief met Beleving aan Zee aanbieden.” Zegt Guus.

De pakketten kunnen vanaf het begin van volgend jaar geboekt worden.

Links / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring