Om de zoveel tijd lichten wij hier fijne en belangrijke samenwerkingen toe. Deze keer: Beachclub Xiringuito!

Beleving aan Zee werkt nu zo’n twee jaar samen met Xiringuito. Het contact leggen ging eigenlijk als vanzelf en vanaf het begin is de band en de samenwerking goed geweest. Hoe blikken eigenaren Tjebbe (Xiringuito) en Jeroen (Beleving aan Zee) terug op de twee jaar samenwerking?

Flexibiliteit & kwaliteit

Tjebbe geeft aan vooral de flexibiliteit te waarderen. “Het team van Beleving aan Zee denkt heel erg mee in oplossingen en is super creatief. We hebben nu een grote witte tent staan, hiermee denken ze ook mee in nieuwe concepten en staan ze open om nieuwe dingen te proberen.”

“Voor ons is kwaliteit belangrijk, dat laten wij bijvoorbeeld ook zien in ons eten. Werken veel met lokale ingrediënten en hebben hoge eisen voor de combinatie sfeer en eten. Mede dankzij de tent naast onze zaak kunnen we ons nu ook nog meer richten op grotere groepen en bedrijven voor bedrijfsuitjes.”

Met een goede sfeer, goed eten en een professioneel team voor de activiteiten, is de combinatie Beleving aan Zee en Xiringuito een hele fijne. “De samenwerking is heel fijn omdat we een goede wisselwerking hebben”, geeft Tjebbe aan. “En het is ook een kwestie van gunnen, ik weet wat ik aan Jeroen heb en vice versa.”

Jeroen vult nog aan: “Het stuk strand naast Xiringuito is ook top, heel fijn afgebakend en dicht bij de locatie. Dit maakt het supermakkelijk schakelen voor ons, maar ook voor onze gasten.”

Samenwerking Beleving aan Zee en Xiringuito fijne wisselwerking

Met name voor de grotere groepen biedt de samenwerking tussen Beleving aan Zee en Xiringuito uitkomst. Zeker sinds de grote witte tent naast strandtent Xiringuito is geplaatst. Tjebbe: “We willen de samenwerking graag intensiveren, die tent is perfect voor grote partijen en vergaderingen bijvoorbeeld.”

Jeroen ziet ook mogelijkheden de samenwerking uit te breiden nu die tent waarschijnlijk blijft staan. “Het is eigenlijk perfect, grote groepen kunnen hier samen zitten om te dineren of vergaderen zonder dat de gasten van de strandtent hier ‘last’ van hebben. Ook geeft het voor ons een mooie uitwijklocatie als het een keer slecht weer is bijvoorbeeld. Wij kunnen onze activiteit dan naar binnen verplaatsen.” Weer of geen weer dus, bij Xiringuito kunnen wij en onze gasten terecht! 

Links / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring