Home » Privacyverklaring

Privacyverklaring

Beleving aan Zee Beleving aan Zee, gevestigd aan Vuurtorenweg 35 2583 XL Scheveningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.belevingaanzee.nl Vuurtorenweg 35 2583 XL Scheveningen +31(0)70 221 0359

Jeroen van der Ende is de Functionaris Gegevensbescherming van Beleving aan Zee Hij/zij is te bereiken via jeroen@belevingaanzee.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Beleving aan Zee verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@belevingaanzee.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Beleving aan Zee verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Beleving aan Zee neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beleving aan Zee) tussen zit. Beleving aan Zee gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beleving aan Zee bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Beleving aan Zee verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Beleving aan Zee blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Beleving aan Zee gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Beleving aan Zee gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beleving aan Zee en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@belevingaanzee.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Beleving aan Zee wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beleving aan Zee neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@belevingaanzee.nl

Kijk ook eens naar:

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring