Home » Privacyverklaring

Privacyverklaring

Beleving aan Zee, gevestigd aan Vuurtorenweg 35 2583 XL Scheveningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.belevingaanzee.nl
Vuurtorenweg 35
2583 XL Scheveningen
+31(0)70 221 0359

Jeroen van der Ende is de Functionaris Gegevensbescherming van Beleving aan Zee. Hij is te bereiken via jeroen@belevingaanzee.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Beleving aan Zee verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@belevingaanzee.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Beleving aan Zee verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Beleving aan Zee neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beleving aan Zee) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beleving aan Zee bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Beleving aan Zee verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Beleving aan Zee blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Beleving aan Zee gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Beleving aan Zee gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze cookies worden gebruikt om de website goed te laten werken, deze te optimaliseren en om bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen te onthouden. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: wat zijn cookies en wat doe ik ermee.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beleving aan Zee en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@belevingaanzee.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Beleving aan Zee wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: tip de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beleving aan Zee neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@belevingaanzee.nl.

Kijk ook eens naar:

Actief
Expeditie Robinson

Actief Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje, leuk teamuitje of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Prijzen op aanvraag

Lees verder

Culinair
Cocktail Shaken

Culinair Cocktail Shaken

Gezellig bijpraten met een koud glas in de hand en uitzicht over zee? Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails! Shake it!
Vanaf € 15 per persoon

Lees verder

Actief
Salsa

Actief Salsa

Gooi los die heupen! En laat je muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden!
Vanaf € 17,50 per persoon

Lees verder

Actief
Escape The Beach

Actief Escape The Beach

Lukt het jouw team om alle steekpenningen te verzamelen en de rechter om te kopen? Doe mee aan deze Scheveningse familievete en wees de slimste...
Vanaf € 20 per persoon

Lees verder

Spel
Quiz

Spel Quiz

Test je kennis tijdens onze gezellige quiz in een swingende muziek -, picture perfect foto - en nerderige feitjes ronde! Plezier gegarandeerd!
Vanaf € 18 per persoon

Lees verder

Actief
Powerkiten

Actief Powerkiten

Ervaar de kracht van Powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje, met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf € 15 per persoon

Lees verder

Actief
Archery Tag

Actief Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf € 15 per persoon

Lees verder

Actief
Beach Games

Actief Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf € 15 per persoon

Lees verder

Actief
Highland Games

Actief Highland Games

Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje! Samenwerking, kracht en communicatieve vaardigheden zijn essentieel in dit teamspel!
Vanaf € 17,50 per persoon

Lees verder

Actief
Disc Golf

Actief Disc Golf

Maak kennis met deze olympische sport! Disc Golf is de uitdagende frisbee-variant van golf waarin spel en gezelligheid worden gecombineerd!
Vanaf € 15 per persoon

Lees verder

Actief
Beachvolleybal

Actief Beachvolleybal

Smash & attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf € 12,50 per persoon

Lees verder

Cultureel
Fietstocht

Cultureel Fietstocht

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je rondleiden langs typisch Scheveningse stad- en strandgezichten!
Vanaf € 20 per persoon

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een culturele wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuk voor een bedrijfsuitje!
Vanaf € 20 per persoon

Lees verder

Culinair
Bierproeverij

Culinair Bierproeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf € 15 per persoon

Lees verder

Creatief
Zandsculpturen

Creatief Zandsculpturen

Maak onder begeleiding van een instructeur de mooiste creaties van zand. Je bedrijfslogo of een thema, wij helpen je met de juiste materialen en instructies.
Vanaf € 17,50 per persoon

Lees verder

Creatief
Schilderen

Creatief Schilderen

Hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, met vrienden of als vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf € 30 per persoon

Lees verder

Creatief
Percussie

Creatief Percussie

Geniet tijdens deze muzikale workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf € 22,50 per persoon

Lees verder

Workshop
Strandmobile

Workshop Strandmobile

Creatieve workshop waarin je je eigen strandmobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje!
Vanaf € 20 per persoon

Lees verder

Workshop
Wikkelarmband

Workshop Wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf € 20 per persoon

Lees verder

Actief
Yoga op 't Strand

Actief Yoga op 't Strand

De beste manier om te ontspannen! Met het geluid van de golven op de achtergrond en het zand tussen je tenen, kom je helemaal tot rust!  
Vanaf € 20 per persoon

Lees verder

Spel
Pokeren

Spel Pokeren

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keuze. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf € 25 per persoon

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Prijzen op aanvraag

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring