• en
  • de

Klassenuitje Expeditie RobinZon indoor: Robinson aan Tafel

Schooluitje Den Haag

Kinderen opgelet! Beleef nu de spanning en sensatie van Robinson Crusoe in de speciale indoor-versie van het avonturenspel: Robinson aan Tafel! Dit spannende spel wordt georganiseerd door Beleving aan Zee en is perfect voor een klassenuitje. Je maakt je eigen bandana en gaat vervolgens samen met je team de uitdaging aan om verschillende opdrachten uit te voeren, zoals het bouwen van een kamp met bamboe, het oplossen van puzzels en breinbrekers en het vangen van vissen.

Leuke klassen activiteiten

Robinson aan Tafel is gebaseerd op de populaire Expeditie RobinZon, die al meer dan 10 jaar een groot succes is op het strand van Scheveningen. Maar nu hoef je niet meer naar het strand te reizen, want deze indoor-versie kan op jouw eigen school of op een andere locatie gespeeld worden. Het spel is geschikt voor groepen tot wel 300 personen, dus vraag gerust aan je leraren of zij het als klassenuitje willen organiseren.

Klassenuitje op locatie | binnen of buiten

Het leuke aan Robinson aan Tafel is dat het niet alleen spannend en uitdagend is, maar ook bijdraagt aan de teamspirit. Door samen te werken en elkaars kwaliteiten te leren kennen, zul je zien dat jullie als team beter gaan functioneren. Het spel duurt twee uur en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, bijvoorbeeld op het schoolplein of bij ons aan zee bij mooi weer.

Dus, ben jij klaar voor een avontuurlijke en leerzame dag met je klasgenoten? Boek dan nu Robinson aan Tafel en ervaar zelf waarom dit spel al jarenlang zo populair is onder groepen! Beleving aan Zee zorgt voor ervaren instructeurs die jullie begeleiden tijdens het spel. Laat gerust weten als je speciale wensen hebt of als je een grotere groep wilt laten deelnemen. Robinson aan Tafel is dé activiteit voor een schooldag waarin ieders kwaliteiten worden getest!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje