Home » Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen

Een uitdagend, actief en originele strandactiviteit voor teamgeest en plezier

Expeditie Robinson Scheveningen is onze uitvoering van het welbekende tv-programma Expeditie Robinson. Het is uitermate geschikt als leuk groepsuitje of als teambuilding voor bedrijven. De proeven bestaan uit een combinatie van actieve spellen, mindgames en spellen waar je vooral handig moet zijn en moet samenwerken. Zowel het fysieke als het mentale wordt getest. De vuur- en de eetproef zullen natuurlijk niet ontbreken! Expeditie Robinson kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje.

lees meer over Expeditie Robinson teamuitje Opslaan + Doorgaan met bewerken

Lees verder »

Expeditie Robinson - het ultieme teambuilding uitje op het strand van Scheveningen

Beleving aan Zee geeft je de kans om Expeditie Robinson van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. Je bent namelijk zelf als deelnemer aan deze activiteit overgeleverd aan de proeven. De proeven bestaan uit een combinatie van actieve spellen mindgames en spellen waar je vooral handig moet zijn. Deze workshop bestaat uit een 2 uur durend programma waarbij je verschillende uitdagende onderdelen doorloopt. Je speelt met twee of meer teams tegen elkaar waarbij samenwerken essentieel is. Zowel het fysieke als het mentale wordt getest. De eetproef zal natuurlijk niet ontbreken!

Uitleg spel Expeditie Robinson Scheveningen

Alle spel elementen zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de groepjes gemaakt? Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...
Expeditie Robinson is een afwisseling van verschillende spellen waarbij verschillende deelnemers van de groep verschillende taken moeten uitvoeren. Wie wat uitvoert mag jezelf bepalen dus probeer snel achter elkaars kwaliteiten te komen. Denk jij goed vuur te kunnen maken? Ben jij snel en behendig? Ben jij diegene met het olifantengeheugen? Ben jij net een metaaldetector en weet jij waar de informatie voor de volgende activiteit begraven ligt? Alle kwaliteiten zijn nodig om als winnaar uit de strijd te komen. Gedurende het spel kan je punten verdienen. Deze punten zijn frisbees waard, deze heb je nodig bij het finale spel. Daar wordt bekend welk team zich uiteindelijk de Robinson mag noemen.

We bieden drie varianten Expeditie Robinson aan: budget, compleet, en XL. 

Teamgeest en plezier 

Een aspect waarbij dit bedrijfsuitje zijn dienst zal bewijzen is teambuilding. Teambuilding wordt wel omschreven als een reeks groepsactiviteiten, waarin samenwerking centraal staat. Dat is exact wat Expeditie Robinson Scheveningen is!De professioneel georganiseerde bedrijfsuitjes door Beleving aan Zee bevorderen teamspirit en maken enthousiast! Door middel van teamactiviteiten aan zee, verstevigen wij de sociale cohesie tussen de deelnemers onderling, en ontstaat er nieuwe groepsdynamiek die bevrijdend is en stimulerend doorwerkt in de weken erna. Met name  Expeditie Robinson, the Highland Games en Archery Tag zijn originele teambuilding activiteiten.

Periodiek bedrijfsuitjes organiseren

Het versterkend proces binnen de organisatie zal zich ongehinderd moeten kunnen doorzetten om het te laten leiden tot een continue groei voor de ambities van uw bedrijf. Omdat een organisatie steeds in beweging is, zal het in de toekomst nodig zijn (bij een groeiend aantal werknemers) periodiek een teamuitje te organiseren. Vraag Beleving aan Zee om de mogelijkheden om jaarlijks of zelfs maandelijks een bedrijfsuitje in Scheveningen hieromtrent te organiseren. Er wordt bijvoorbeeld meer aandacht besteed aan het samenwerken in groepen, competatieve elementen, gecombineerd met veranderideeën, bedrijfspresentaties en/of leuke feiten vanuit uw management aangegeven. Een bedrijfsuitje kan desgewenst met een drank-, lunch-, of dinerarrangement worden uitgebreid. Neem contact op met Beleving aan Zee en vraag ons naar de mogelijkheden. Lees meer over Expeditie Robinson als origineel teamuitje en vraag een offerte aan.

Bedrijfsuitje Den Haag Scheveningen? Of andere locatie?

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie Robinson aan: BudgetCompleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor uw groep? Neem contact op via het formulier. Expeditie Robinson kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. Expeditie Robinson is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring