Home » Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Uitdagend, actief en origineel. Voor teamgeest en plezier!

Expeditie Robinson wordt door Beleving aan Zee georganiseerd. Het is onze uitvoering van het welbekende tv-programma Expeditie Robinson waarin je nu zelf kunt deelnemen met je collega's of met vrienden. Leuk als bedrijfsuitje of vrijgezellenactiviteit!

Expeditie Robinson Zuid-Holland

Expeditie Robinson bestaat uit een 2 uur durend programma waarbij je verschillende uitdagende onderdelen doorloopt. Je speelt met twee of meer teams tegen elkaar. Tijdens het spel zullen plezier en teamspirit centraal staan. Je kunt kiezen uit verschillende strandlocaties aan de Zuid-Hollandse kust.

lees meer over Expeditie Robinson als teamuitje en vraag een offerte aan

Lees verder »

Expeditie Robinson - het ultieme teambuilding uitje op het strand van Scheveningen

Beleving aan Zee geeft je de kans om Expeditie Robinson van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. Je bent namelijk zelf als deelnemer aan deze activiteit overgeleverd aan de proeven. De proeven bestaan uit een combinatie van actieve spellen mindgames en spellen waar je vooral handig moet zijn. Expeditie Robinson bestaat uit een 2 uur durend programma waarbij je verschillende uitdagende onderdelen doorloopt. Je speelt met twee of meer teams tegen elkaar waarbij samenwerken essentieel is. Zowel het fysieke als het mentale wordt getest. De eetproef zal natuurlijk niet ontbreken!

Uitleg spel Expeditie Robinson Scheveningen

Alle spelelementen zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! De groepen bekend, de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in. Expeditie Robinson is een afwisseling van verschillende spellen waarbij de deelnemers van de groep uitéénlopende taken moeten uitvoeren. Wie wat uitvoert mag jezelf bepalen dus probeer snel achter elkaars kwaliteiten te komen. Denk jij goed vuur te kunnen maken? Ben jij snel en behendig? Ben jij diegene met het olifantengeheugen? Alle kwaliteiten zijn nodig om als winnaar uit de strijd te komen. Gedurende het spel kan je punten verdienen. Deze punten zijn frisbees waard, deze heb je nodig bij het finale spel. Daar wordt bekend welk team zich uiteindelijk de Robinson mag noemen.

Teambuilding Expeditie Robinson

Teambuilding wordt omschreven als een reeks groepsactiviteiten, waarin samenwerking centraal staat. Dat is exact wat Expeditie Robinson Scheveningen is! Dit professioneel georganiseerde bedrijfsuitje van  Beleving aan Zee is zeer geschikt om teamspirit te bevorderen en om te enthousiasmeren. Door middel van de teamactiviteiten in de Expeditie, verstevigen wij de sociale cohesie tussen de deelnemers onderling en ontstaat er nieuwe groepsdynamiek die bevrijdend is en stimulerend doorwerkt in de weken erna. Met name Expeditie Robinson, the Highland Games en Archery Tag zijn originele teambuilding activiteiten. Lees meer over Expeditie Robinson als origineel teamuitje en vraag een offerte aan.

Expeditie Robinson aanbod

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie Robinson aan: BudgetCompleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor uw groep? Neem contact op via het formulier. Expeditie Robinson kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. Expeditie Robinson is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring