Home » Arrangement Scheveningen

Arrangement bedrijfsuitje Scheveningen

Een bedrijfsuitje op inspirende locatie?

Beleving aan Zee verzorgt het hele jaar door personeelsfeesten, groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen aan zee. We zijn een levendig organisatiebureau gericht op het verzorgen van activiteiten en workshops aan en op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Vraag ons vervoer en catering te organiseren. Of te adviseren over een inspirerende vergaderlocatie aan zee. Wij verzorgen en organiseren dit van A tot Z. Kies Beleving aan Zee voor een geslaagde stranddag vol teambuilding en plezier. Direct een offerte aanvragen? Gebruik het formulier.

Lees verder »

Leuk en actief bedrijfsuitje? Een vergaderlocatie aan zee? Of zakelijke evenement?

Uw collega's zullen u dankbaar zijn waneer u kiest voor een dagje aan het strand. Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en belevenissen op en rond het strand in de regio Den Haag. We zijn kleinschalig en daardoor honderd procent betrokken bij al onze klanten. We maken het onze speciale zorg om uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement, tot een succes te maken. Er is voor ieder wat wils en iedereen zal evenveel plezier beleven. 

Inspirerende vergaderlocatie strand Den Haag

Beleving aan Zee verzorgt het hele jaar door personeelsfeesten, groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes of zakelijke evenementen aan zee. Ook voor een vrijgezellen arrangement mannen of vrouwen bent u aan het juiste adres. Onze specialiteit is het verzorgen van verschillend teamactiviteiten en workshops aan en op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Speciaal voor kleine gezelschappen of voor grote groepen. Vraag ons vervoer en catering te regelen. Of om een inspirerende vergaderlocatie aan zee te organiseren. Afwisselend kan er spel, coaching of teambuilding worden aangeboden. Wij verzorgen dit van A tot Z. Een compleet verzorgd groepsarrangement is beschikbaar in diverse prijsklassen.

Beleving aan Zee organiseert een geslaagde stranddag

Ons team bestaat uit een mix van enthousiastelingen, die gek zijn op het strandleven! We houden van mensen en beschikken over de juiste technische kennis omtrent de strandactiviteiten en teambuilding. Met kennis over professionele apparatuur, teambuilding, plezier en beweging, kunnen we de kwaliteit waarborgen en maken elk bedrijfsuitje tot een succes! Eerst een inspirerende workshop volgen? Of andere originele activiteit aan het strand? Om vervolgens met nieuwe geestdrift een teamoverleg te hervatten. Of gewoon lekker relaxed met collega's ontspannen op het strand. Het kan allemaal. Laat u begeleiden op een actievolle, ontspannen of creatieve dag door Beleving aan Zee.

Bedrijfsuitje Scheveningen?

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan door gebruik te maken van het formulier. We hopen u graag snel aan zee te zien!

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring