Home » Privacy Statement

Privacy Statement

Beleving aan Zee, gevestigd aan Vuurtorenweg 35 2583 XL Scheveningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.belevingaanzee.nl
Vuurtorenweg 35
2583 XL Scheveningen
+31(0)70 221 0359

Jeroen van der Ende is de Functionaris Gegevensbescherming van Beleving aan Zee. Hij is te bereiken via jeroen@belevingaanzee.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Beleving aan Zee verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@belevingaanzee.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Beleving aan Zee verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Beleving aan Zee neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beleving aan Zee) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beleving aan Zee bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Beleving aan Zee verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Beleving aan Zee blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Beleving aan Zee gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Beleving aan Zee gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze cookies worden gebruikt om de website goed te laten werken, deze te optimaliseren en om bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen te onthouden. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: wat zijn cookies en wat doe ik ermee.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beleving aan Zee en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@belevingaanzee.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Beleving aan Zee wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: tip de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beleving aan Zee neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@belevingaanzee.nl.

Corona-proof
Aktivitäten!

Corona-proof Aktivitäten!

Es geht los! Ab dem 1. Juni können wir wieder Aktivitäten organisieren! Sehen Sie sich unser Angebot an Corona-proof Workshops und Aktivitäten an!

Mehr lesen

Corona-proof!
Wer ist die Qualle?

Corona-proof! Wer ist die Qualle?

Jemand in der Gruppe ist nicht der, von dem er sagt, dass er sie ist ... Kannst du die Qualle in der Gruppe entlarven?
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Survivor

Corona-proof! Survivor

Wer ist der beste Survivor von Ihres Team oder wer geht's völlig im Strand verloren? Beliebte Firmenausflüge!
Preise auf Antrag

Mehr lesen

Corona-proof!
Escape The Beach

Corona-proof! Escape The Beach

Escape Room spiel buchen an der Nordsee in die Niederlande? Dieses beliebte Resort ist ideal für diese Escape Game variante.
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Strandspiele

Corona-proof! Strandspiele

Eine Auswahl an verschiedenen Spielen am Meer. Auf sportliche und unterhaltsame Weise genießen!
Ab 15 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Cocktail mischen

Corona-proof! Cocktail mischen

Sie möchten mehr über Cocktails erfahren und lernen wie Sie zubereitet werden? In diesem Cocktail-Kurs lernst du Cocktails mischen wie ein echter Profi!
Ab 15 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Quizperience

Corona-proof! Quizperience

Wir bieten dieses Quiz auf Englisch und Niederländisch an. Mehr wissen? Schauen Sie sich unsere Englische oder Niederländische Seite an!
Preise auf Antrag

Mehr lesen

Corona-proof!
Arrow Tag

Corona-proof! Arrow Tag

Arrow Tag spielen? Archery Tag ist die neue Trend! Beliebt als Firmenausflüg
Ab 15 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Disc Golf

Corona-proof! Disc Golf

Wer mit den wenigsten Würfen ins Ziel trifft, gewinnt. Spiele Disc Golf bei Beleving aan Zee.
Ab 15 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Team Quiz

Corona-proof! Team Quiz

Wir bieten dieses Quiz auf Englisch und Niederländisch an. Mehr wissen? Schauen Sie sich unsere Englische oder Niederländische Seite an!
Preise auf Antrag

Mehr lesen

Corona-proof!
Bierverkostung

Corona-proof! Bierverkostung

Entdecken Sie einige der besten Bieren Scheveningen bei dieser Tour durch die Brauhallen.
Ab 17 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Salsa Tanzen

Corona-proof! Salsa Tanzen

Das Fundament zum Salsa Tanzen lernen? Bereits hier begint es.
Ab 17,50 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Sandskulpturen

Corona-proof! Sandskulpturen

Sandskulpturen selbst machen? Buch dir einen Kurs Sandskulpturen Machen Scheveningen. Lassen Sie den Künstler los!
Ab 17,50 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Quiz

Corona-proof! Quiz

Quiz für Ihre Betriebsfeier, Junggesellenabschied, oder Ihren Betriebsausflug. Toll für den Teamgeist.
Ab 18 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Yoga am Meer

Corona-proof! Yoga am Meer

Entspannung und Training werden miteinander kombiniert. Lasse deine Seele baumeln. Relax!
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Beachvolleyball

Corona-proof! Beachvolleyball

Sprünge, Tauchen und Schmetterballe probieren? Beachvolleyball ist eine der beliebtesten Sommer-Sportarten.
Ab 12,50 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Wickelarmband

Corona-proof! Wickelarmband

Ein Wickelarmband selber machen am Meer. Lass dich inspirieren! 
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Beach Mobile

Corona-proof! Beach Mobile

Ein Strand mobile selber basteln workshop. Mobile aus Strandartikel selber machen.
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Malen

Corona-proof! Malen

Malen macht glücklich! Hier kannst du deine Kreativität ausleben und ausprobieren.
Ab 30 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Perkussion

Corona-proof! Perkussion

Intensiv‐Workshop für alle mit Freude an Musik und Rhythmus und neuen Impulsen in Gemeinschaft!
Ab 22,50 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Spaziergang

Corona-proof! Spaziergang

Ein Spaziergang entlang der wichtigsten Sehenswürdigkeiten in Scheveningen. Entdecken Sie Scheveningen Strand jetzt!
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Fahrradtour

Corona-proof! Fahrradtour

Fahrradfahren ist gesund, hat Stil, und ist die schnellste Möglichkeit sich in der Stadt fortzubewegen. Entdecke Scheveningen!
Ab 20 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Highland Games

Corona-proof! Highland Games

Veranstaltungen mit sportlichen Wettkämpfen. Baumstammwerfen, Hammerwerfen Holland. Schön!
Ab 17,50 € pro Person

Mehr lesen

Corona-proof!
Poker

Corona-proof! Poker

Poker ist ein Glücksspiel - aber eines, das man lernen kann.
Ab 25 € pro Person

Mehr lesen

Aktivität
Lenkdrachen

Aktivität  Lenkdrachen

Die tollsten Strand der Niederlande ist Scheveningen. Bezwingen sie den Wind - Vermietung mit Workshop. Bitte kontaktieren sie uns.
Ab 15 € pro Person

Mehr lesen

Workshops
Kombinieren

Workshops Kombinieren

Ist es schwierig eine Entscheidung zu treffen? Kombinieren mehrerer Workshops! Fragen Sie uns nach den Möglichkeiten.
Preise auf Antrag

Mehr lesen
Links / Sitemap / Disclaimer / Terms and Conditions / Privacy Statement