• en
  • nl
  • de

Quiz op Maat

Coronaproof bedrijfsuitje

Kies onze Quiz op Maat! Deze quiz wordt online gespeeld en is daarom 100% coronaproof. Er is geen maximum aan het aantal deelnemers dat kan meespelen, geen groep is te groot! Samenwerken staat centraal in de quiz! In teams strijd je tegen elkaar: wie heeft de meeste kennis paraat? Overleg en discussieer met je teamgenoten en kom samen tot het juiste antwoord. Het winnende team verdient eeuwige roem EN een prachtige prijs! 

Online teamuitje

Wij bieden je een Quiz op Maat waarbij elke deelnemer de quiz live kan volgen. De quiz bestaat uit verschillende spelrondes met verschillende categorieën. Denk hierbij aan: sport, muziek, algemene kennis, geschiedenis en nog veel meer!
Wil je een ronde met gepersonaliseerde vragen over je bedrijf of organisatie toevoegen? Dat kan! Ook kunnen onze presentatoren indien gewenst de Quiz op Maat live vanuit een speciaal aangewezen ruimte bij jullie op kantoor presenteren. Wij komen dan met 2 enthousiaste quizmasters en onze technische ondersteuner naar je toe! Indien jullie vanuit huis werken dan is het ook mogelijk om de quiz vanaf je eigen bank te spelen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: