Home » Bedrijfsuitje » 1001activiteiten.nl – voor elke gelegenheid een activiteit

1001activiteiten.nl – voor elke gelegenheid een activiteit

Bedrijfsuitje in Scheveningen met Beleving aan Zee

Aan zee voelt iedereen zich vrij. Er is ruimte, licht, zon en wind en het uitzicht is altijd uniek en verveelt nooit. Tegen dit decor is een bedrijfsuitje al voor de helft geslaagd. Met één of meer toepasselijke activiteiten wordt het 100% genieten en 100% geslaagd. Zie je deze combinatie wel zitten? Kies dan voor een bedrijfsuitje in Scheveningen met Beleving aan Zee.

1001activiteiten.nl – voor elke gelegenheid een activiteit

De website 1001activiteiten.nl brengt vraag en aanbod samen op het gebied van de leukste bedrijfsuitjes die er zijn. Met hun motto Voor elke gelegenheid een activiteit wordt een uitgebreid aanbod gegeven van allerlei team-, personeels- en bedrijfsuitjes. Via een handig keuzemenu dat precies de goede vragen stelt, wordt zo duidelijk, snel en gemakkelijk een compleet en gevarieerd aanbod van alle bedrijfsuitjes naar wens aangeboden. Ook voor bedrijfsuitjes in Scheveningen.

Top 5 bedrijfsuitjes in Scheveningen

In de top 5 bedrijfsuitjes in Scheveningen op 1001activiteiten.nl kan Beleving aan Zee zich dan ook helemaal vinden.

  1. Escape The Beach in Scheveningen

Beleving aan Zee biedt een waanzinnige variant op de escape room. Lekker in de buitenlucht met je collega’s op een uitdagende missie. Met teamopdrachten, breinbrekers en raadsels struinen jullie het Scheveningse strand en omgeving af om op tijd te ontsnappen van het strand.

  1. Expeditie Robinson in Scheveningen

Beleef bij Beleving aan Zee de sensatie van dit mooie spel nu zelf en waan je een echte Robinson in Scheveningen. In teams gaan jullie strijden in uitdagende proeven, waarbij telkens andere vaardigheden en kwaliteiten van belang zijn. Teambuilding en samenwerken zijn essentieel.

  1. Powerkiten in Scheveningen

Met uitzicht op zee, de zon in je gezicht en de wind in je haren en in je vlieger is het Scheveningse strand zeer geschikt voor een actieve workshop powerkiten met je collega’s. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van Beleving aan Zee gaan jullie de strijd met de wind aan.

  1. Workshop cocktail shaken in Scheveningen

Kom op een ontspannen en informele manier samen en leer met elkaar alles over de ins en outs van de bereiding van een frisse, smakelijke cocktail. Deze workshop van Beleving aan Zee bestaat uit een introductie en het maken van twee cocktails per persoon. En natuurlijk het samen proosten op een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen!

  1. Beach Games in Scheveningen

Sportief aan de slag op het strand en aan zee. Beleving aan Zee stelt in overleg een pakket van leuke, uitdagende onderdelen samen van gevarieerde spellen voor een actief en sportief bedrijfsuitje in Scheveningen.

Arrangementen met eten en drinken

Al deze activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen zijn met elkaar te combineren en uit te breiden met een diner, lunch of BBQ. De perfecte locatie hiervoor is natuurlijk een strandtent. Met het ruime aanbod strandtenten in Scheveningen kunnen wij voor ieder gezelschap een arrangement samenstellen dat aansluit bij de sfeer en de groep.

Voor een compleet, actief en gezellig bedrijfs- of teamuitje in Scheveningen zit je goed bij Beleving aan Zee. Zit je goed, en ben je lekker bezig, want samen een leuke activiteit doen is de beste manier om elkaar nog beter te leren kennen en er samen eens helemaal uit te zijn.

Kijk ook eens naar:

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring